Obrenovac, 17.05.2021

TVITER SPREMA VELIKU PROMENU?!


Izvor: Alo.rs/B92/M.Š./Lokalne novine | Obrenovac, 26.04.2021.
Od sada, osim skrolovanja u nedogled, možete da zaradite novac, a evo i kako

Foto:Alo.rs


Zahvaljujući jednoj korisnici "Twittera", sada znamo kako "Twitter" namerava da implementuje opciju davanja napojnice.

Džek Dorsi i ekipa iz "Twittera" konstantno razmišljaju o načinima na koje mogu povećati broj korisnika, ali i unovčiti popularnost i trenutnu veliku korisničku bazu te mreže. Među potencijalnim novim opcijama već neko vreme spominje se mogućnost pokretanja grupa, kako bi se povezali korisnici s istim interesima poput sporta, muzike i slično, ali i dve opcije zahvaljujući kojima bi korisnici te mreže mogli da počnu da zarađuju novac.

Jedna od tih opcija su tzv. super pratioci, odnosno pretplata na mrežu i profile s kojom bi pratioci dobili nekakav ekskluzivan sadržaj koji ne bi bio dostupan onima koji neće plaćati pretplatu. Druga takva opcija trebalo bi svim korisnicima "Twittera" da omogući davanje napojnice osobama koje prate i čiji rad cene. Zahvaljujući jednoj korisnici te mreže, ove nedelje saznali smo kako bi trebalo da izgleda opcija davanja napojnice korisnicima "Twittera".

Na profilu te društvene mreže, levo od opcija za praćenje, notifikacija i ikone tri tačkice (klikom na nju otvaraju se nove opcije na ovoj mreži) trebalo bi se pojaviti ikona novčanica. Klikom miša, odnosno dodirom prsta na ekranu telefona i tableta po toj ikoni, pojaviće se popis nekoliko platformi putem kojih će se moći platiti korisnicima. Među njima nalazi se i aplikacija Cash App (čiji je CEO šef Twittera Dorsi) potom Bandcamp, Patreon, PayPal i Venmo.

Osim na samom "Twitteru", ova kompanija priprema i sličnu mogućnost davanja napojnice i unutar svog konkurenta Clubhouseu - Twitter Spacesa.

Iz "Twittera" o novim opcijama još ćute tako da nije poznato kada bi na korisničke profile mogli dodati opciju plaćanja napojnice, a nije poznato hoće li ta opcija biti dostupna svim korisnicima ili samo nekim popularnijim, s većim brojem pratilaca.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE