Obrenovac, 14.06.2024

REKONSTRUKCIJA ULICE KRALJA ALEKSANDRA


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 29.03.2023.
Nastavljaju se radovi na uređenju, jedne od frekventnijih saobraćajnica u gradskom delu opštine Obrenovac, ulice kralja Aleksandra Prvog

Foto:obrenovac.rs


Radovi na izgradnji ove putne deonice obavljaju se zahvaljujući saradnji Gradske opštine Obrenovac i Javnog preduzeća ”Putevi Srbije”. U ovoj fazi radova na izgradnji Ulice kralja Aleksandra, ova putna deonica biće rekonstruisana u delu od novog kružnog toka ka putu za Šabac.

Radovi na rekonstrukciji ovog dela puta podrazumevaju zamenu kolovozne konstrukcije, ali i zamenu ivičnjaka i oštećenih slivnika.

– Svedoci smo da se nakon obilnih kiša, na ovom delu puta pojavljuju velike količine vode, a ovim radovima, rešićemo taj problem – naglasio je Goran Ćirić iz Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca.

Za sada, u trenutnoj fazi radova na izgradnji ulice, neće biti prekida, odnosno potpune obustave saobraćaja u ovom delu grada.

– Radovi će trajati malo duže, upravo zbog zamene ivičnjaka i regulisanja slivničkih rešetki, takođe na vreme ćemo obavestiti naše sugrađane, o danu kada je planirano asfaltiranje i kada će doći do promene u režimu saobraćaja – naveo je Ćirić.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE