Obrenovac, 29.06.2022

U toku su radovi na asfaltiranju u mesnoj zajednici Veliko Polje


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 04.05.2022.
U mesnoj zajednici Veliko Polje, obavljaju se radovi na asfaltiranju Ulice Nenada Manojlovića.

Foto:lokalnenovine.rs


U mesnoj zajednici Veliko Polje, obavljaju se radovi na asfaltiranju Ulice Nenada Manojlovića. Danas su građevinske radove obišli predstavnici opštine Obrenovac. Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković ovom prilikom najavio je građevinske radove na asfaltiranju putnih pravaca širom opštine Obrenovac.

– Nakon radova u mesnoj zajednici Veliko Polje, mašine će početi sa radom u naselju Šljivice, potom u mesnim zajednicama Krtinska i Dren. Paralelno sa ovim radovima, svi nekategorisani putevi koji su do sada urađeni, dobiće bankine – naveo je Čučković i posebno naglasio da će se i u budućem periodu, kao do sada, raditi na uspostavljanju boljih uslova svakodnevnog života građana.

Predsednik Saveta mesne zajednice Veliko Polje Goran Marković  naglasio je značaj ovog putnog pravca, za građane ovog dela opštine Obrenovac.

– Pored ovih radova, u proteklom periodu asfaltirano je još pet ulica u ovoj mesnoj zajednici, a tokom juna planirano je asfaltiranje još dve ulice – rekao je Marković i podsetio da se uz radove na izgradnji puteva, u mesnoj zajednici Veliko Polje, izvode radovi na izgradnji vodovodne mreže.


Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE