Obrenovac, 18.05.2022

Rekonstrukcija vodovodne mreže u Bariču


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 09.09.2019.
Radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici 14. oktobra privode se kraju

Foto:Printscreen
Ukupno 28 domaćinstava u Ulici 14. oktobra u Bariču zbog konfiguracije terena i loših instalacija imalo je smanjen pritisak. Javno komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" početkom avgusta pristupilo je rešavanju dugogodišnjeg problema, kako bi se normalizovalo snabdevanje vodom u ovom delu Bariča.

"Posle mesec dana radove privodimo kraju, potrudili smo se da sve uradimo znatno pre roka. Zamenjena je kompletna primarna linija prečnika 110 od polietiena. Uradili smo dve nove šahte, jednu na početku jednu na kraju ulice. Završili smo i sve veze do svakog našeg korisnika. Sad ulicu vraćamo u prvobitno stanje i povezezaćemo sa glavnim cevovodom. Kompletan posao biće gotov za nekoliko dana i građani će uskoro imati neometan pristup ulici", rekao je direktor preduzeća Branko Matić.

On napominje da se užurbano radi na projektnoj dokumentaciji, kako bi se rešio sličan problem sa vodosnabdevanjem u Bariču u pojedinim ulicama.

Matić je naglasio da su trenutno najproblematičnije ulice Lička, Brđanska i Šeste Vojvođanske brigade.

Član Veća Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević kaže da su svi meštani ove ulice imali velike probleme sa vodosnabdevanjem poslednjih godina.

"Ovo je još jedan način kako se aktivno rešavaju problemi građana Bariča. Mi ćemo i dalje nastaviti da slušamo naše sugrađane i da zajedno rešavamo sve probleme", rekao je Stanojević.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE