Obrenovac, 29.11.2021

VEĆA BEZBEDNOST NA ULICAMA SRBIJE


Izvor: Alo/M.G./Lokalne novine | Obrenovac, 08.09.2021.
Svaki kvart će imati policajca, građani će moći uvek da im se obrate

Foto:Alo!/Nenad Vujanović


Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da je zahvaljujući ekonomskim reformama koje je sproveo predsednik Srbije Aleksandar Vučić država dovoljno finansijski ojačala da može da poveća broj policajaca na ulicama.

- Trudimo se da imamo što veći broj školskih policajaca, a očekujem da će do kraja godine veliki broj pozornika, koje smo imali i ranije, doći na ulice naših gradova - rekao je ministar Vulin gostujući u jutarnjem programu televizije Pink.

On je istakao da zahvaljujući Vučiću, država sada ima više novca da investira u bezbednost i sigurnost i ukazao da je to proizvod teških ekonomskih reformi koje je sproveo predsednik Srbije.

- Sada imamo efekte te odluke. Možemo da izvedemo stotine pozornika koji će čuvati naše gradove i decu, policija ima bolju opremu i možemo da je obnavljamo i zanavljamo - rekao je on.

Ministar je objasnio da će kvartovi imati svoje policajce, koje građani znaju, koje on zna, kome će moći u svakom trenutku da se obrate i da sve to vodi ka većoj bezbednosti.

Vulin je apelovao na vozače, da s obzirom da je počela nova školska godina, voze pažljivo u blizini škola i da uspore, jer tako štite živote naše dece.

Roditeljima je poručio da ne može policija da im vaspitava decu i da moraju da vode računa s kim se druže, gde idu i u kakvom se okruženju kreću.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE