Obrenovac, 18.05.2022

Petrovdanski vašar 2019.


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 08.07.2019.
Tradicionalni Petrovdanski vašar biće održan 11. i 12. jula

Foto:lokalnenovine.rs
U Obrenovcu će se i ove godine, 11. i 12. jula, održati tradicionalni Petrovdanski vašar. Kao što je to bio slučaj i do sada, tim povodom se zatvaraju određene ulice u gradu, objasnila je Jelena Muškinja iz Kancelarije za poljoprivredu.

"Režim saobraćaja će biti izmenjen tako da će od 11. jula u 10.00 časova, do 13. jula u 7.00 časova, biće zatvorene ulice Miloša Obrenovića od broja 101 do Eko pumpe, Gembeševa ulica, Ulica Majora Tepavca, deo Trga dr Zorana Đinđića i deo Ulice Kralja Petra Prvog od Crkve do igraonice ”Ribica”", rekla je Jelena Muškinja.

Ona je dodala da je do sada izdato gotovo 90 odsto zakupnog prostora.

"Velika je potražnja za mestima, ali zainteresovani za zakup se mogu javiti još do 12. jula u Kancelariji za poljoprivredu u zgradi ”Posavine” od 7.30 do 19.00 i odmah rezervisati ili uplatiti neko od preostalih mesta", kazala je Muškinja i podsetila da će se, kao i do sada, u Ulici Majora Tepavca prodavati polovna roba, alati, nameštaj.

Nadležni podsećaju posetioce vašara da JKP Parking servis za svaki vašar intenzivira rad, stoga je i upućen apel vozačima da koriste alternativna parking mesta, kako bi se vodilo računa o bezbednosti i kako bi se održao komunalni red.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE