Obrenovac, 02.07.2022

BESPLATNI DVODNEVNI IZLETI ZA PENZIONERE


Izvor: GO Obrenovac | Obrenovac, 15.03.2022.
Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković obišao je grupu penzionera, koja je otputovala na dvodnevni izlet u Vrnjačku Banju.

Foto:GO Obrenovac
Gradska opština Obrenovac redovno, svake godine, organizuje besplatne izlete za penzionere sa teritorije opštine Obrenovac. Naime, cilj programa je da se unaprede uslovi svakodnevnog života penzionera, ali i da se podstakne društveni aktivizam starijih sugrađana. Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković obišao je grupu penzionera, koja je otputovala na dvodnevni izlet u Vrnjačku Banju.

Ove godine, drugu nedelju zaredom penzioneri iz Obrenovca odlaze na besplatne izlete u Vrnjačku Banju.

– Tokom cele godine organizujemo izlete u Vrnjačku Banju, jer je banja jednako lepa tokom svih godišnjih doba. Takođe, ovamo su organizovani i lekarski pregledi koji su penzionerima jako značajni – naveo je Čučković i pozvao sve penzionere, građane Obrenovca, zainteresovane za besplatne izlete, da podnesu prijave i sačekaju svoj termin.On je podsetio, da je od dokumentacije potrebno dostaviti penzioni ček kojim se dokazuje status penzionera i fotokopiju lične karte, kojom penzioneri dokazuju da su građani opštine Obrenovac.

– Takođe, domaćice koje nemaju ostvarenu penziju, mogu podneti prijave i otići na izlet. Naš cilj je, da što veći broj ljudi prođe ovakvu vrstu rehabilitacije – poručio je Čučković.Čučković je ovom prilikom najavio i besplatne dvodnevne izlete za učenike osmog razreda osnovne škole.

– Sa rukovodstvom Vrnjačke Banje, dogovorili smo identične besplatne dvodnevne ekskurzije za osmake iz svih škola sa teritorije opštine Obrenovac. Oni su sada zaslužili da se lepo provedu i spreme za prijemne ispite za srednje škole – rekao je Čučković.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE