Obrenovac, 04.07.2022

Komunalna milicija aktivna na teritoriji opštine Obrenovac


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 26.04.2022.
Na teritoriji gradske opštine Obrenovac već nekoliko meseci unazad aktivna je Komunalna milicija.

Foto:lokalnenovine.rs


Na teritoriji gradske opštine Obrenovac već nekoliko meseci unazad aktivna je Komunalna milicija. Kako ističe član Veća opštine Obrenovac Ivan Stojić, Komunalna milicija u narednom periodu sprovodiće komunalni red širom opštine Obrenovac.

Stojić je ovom prilikom zamolio građane, koji nepropisno parkiraju svoja vozila, odnosno parkiraju vozila na prostorima na kojima nema izgrađenih parking mesta, biciklističkim i pešačkim stazama, da to ne čine, kako bi svi građani, sportisti i rekreativci, imali prostor za aktivnosti.

– Opština Obrenovac ulaže značajna sredstva, kako bi prioritet bilo zdravvlje građana. Parking mesta postoje na svim lokacijama u gradu. Opština Obrenovac u saradnji sa Komunalnom milicijom baviće se nepropisno parkiranim vozilima, kako u Zabranu, tako i kod Ulice Aleksandra Ace Simovića, ali i duž nasipa gde je urađena nova biciklistička staza, koju pojedini sugrađani koriste kao pistu za vožnju motora, automobila, međutim ova staza je namenjena biciklistima i rekreativcima – naveo je Stojić.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE