Obrenovac, 04.07.2022

ZA OVAJ POSAO JE PLATA I DO 130.000 DINARA PLUS SMEŠTAJ I HRANA


Izvor: Kurir.rs/Telegraf.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 12.04.2022.
To radno mesto postalo je NAJTRA┼ŻENIJE U SRBIJI

Foto:Shutterstock


Posao voza─Źa je širom sveta tra┼żeniji nego ikad, pa tako i u Srbiji. O tome svedo─Źe i brojni oglasi za posao, na doma─çim sajtovima, u kojima se tra┼że profesionalci za upravljanje kiperima i viljuškarima, kao i voza─Źi za dostavu, kamiond┼żije i tako dalje...

Ve─ça plata je uglavnom usko vezana za kategoriju koju posedujete, odnosno poznato je da oni koji imaju polo┼żeno za kamione (C) i autobuse (D) - prolaze bolje od profesionalnih voza─Źa sa B kategorijom.

Dodatne veštine su benefit više, tako da voza─Źi kipera mogu da zarade do 130.000 dinara, sude─çi po podacima iz aktuelnih oglasa.

- Prijava od prvog dana, smeštaj i hrana su obezbe─Ĺeni - navodi se u jednom od oglasa, i dodaje da je neophodno iskustvo u vo┼żnji ve─çih kamiona.

Naširoko se tra┼że i voza─Źi (patentnog, regalnog) viljuškara, odnosno viljuškaristi, gde je ponegde po─Źetna zarada 70.000 dinara, uz prijavu od prvog dana. U mesecu je obezbe─Ĺeno šest slobodnih dana, a radno vreme je u proseku devet sati dnevno.

Firme tra┼że i iskusne voza─Źe sa B kategorijom, za dostavu svojih proizvoda ili ostale interne potrebe, a tu je uglavnom praksa da radite pet dana nedeljno, osam sati. Dakle, re─Ź je o ustaljenoj kvoti od 40 radnih sati sedmi─Źno.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE