Obrenovac, 09.12.2021

PROGLAŠENA LISTA 'ALEKSANDAR VUČIĆ - ZA NAŠU DECU'


Izvor: B92,Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 07.03.2020.
Republička izborna komisija proglasila je izbornu listu 'Aleksandar Vučić - Za našu decu', za izbore za narodne poslanike Skupštine Srbije

Foto:TANJUG / JAROSLAV PAP / bb


Izbori se održavaju 26. aprila. 

Na osnovu izveštaja člana RIK-a Marka Danilovića o prijemu izborne liste utvrdjeno je da je 45.320 valjanih potpisa birača podržalo listu te da su se stekli svi uslovi da RIK proglasi izbornu listu "Aleksandar Vučić - Za našu decu".        

Član i zamenik člana RIK-a u proširenom sastavu ispred liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu" biće Marina Đukanović i Nemanja Berić. 

 Donete su odluke o koordiniranom sprovođenju svih izbora raspisanih za 26. april, kao i finansijske odluke za sprovođenje izbora. 

 Izbornu listu "Aleksandar Vučić - Za našu decu" čini koalicija političkih partija u kojoj su Srpska napredna stranka, Socijaldemokratska partija Srbije, Pokret socijalista, Partija ujedinjenih penzionera Srbije, Pokret snaga Srbije - BK, Srpska narodna partija i Srpski pokret obnove.

PIK proglasio listu za Vojvodinu

Pokrajinska izborna komisija je u petak proglasila Izbornu listu "Aleksandar Vučić - za našu decu", pod rednim brojem 1. za izbore za poslanike u Skupštini Autonomne pokrajine Vojvodine raspisane za 26. april. 

 Komisija je nakon proglašenja Izborne liste donela Rešenje o ispunjenju uslova za određivanje člana i zamenika člana u prošireni sastav Pokrajinske izborne komisije, navodi se u saopštenju.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE