Obrenovac, 13.05.2021

Film 'Porodica Adams' u SKC-u (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 08.11.2019.
Možda ste mislili da je samo vaša porodica čudna, ali neobična, bizarna i potpuno originalna porodica Adams će vas naterati da ponovo razmislite

Foto:Promo
Porodica Adams je spremna i za obrenovački bioskop. Prva animirana komedija o najšašavijoj porodici donosi zanimljivu avanturu poznatih junaka.

Ovaj animirani film, zamišljen je kao akciona komedija koja prati porodicu Adams, čija se svakodnevnica menja kada se moraju da se nose sa TV voditeljkom i novinarkom koja ih proganja nastojeći da njihov život pretvori u rijaliti seriju.

Voditeljka se pojavljuje usred priprema za jedno od prepoznatljivih porodičnih slavlja, koje Adamsovi organizuju.

“Porodica Adams” je u stvari predstavljala satiru na ideal američke porodice – bogata i ekscentrična porodica koja uživa u morbidnim stvarima i nema pojma da je “normalni” svet smatra zastrašujućom.

Ipak, serijal je u jednom trenutku postao toliko popularan, da je televizija ABC 1964. godine napravila igranu verziju na osnovu rada Čarlsa Adamsa.

Nakon filmske adaptacije i televizijskog serijala iz 1990-ih, “Porodica Adams” je sada dobila i svoju animiranu verziju u kojoj glasove likovima pozajmljuju Šarliz Teron, Kloi Grejs Morec, Oskar Ajzak, i drugi.

Projekcije:

Subota, 16. i nedelja, 17. novembar, u 18.00 časova

Cena ulaznice: 300 dinara

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE