Obrenovac, 29.06.2022

U OBRENOVCU ODRŽAN FESTIVAL ,,ART OF DANCE 2022″


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 13.03.2022.
Festival se održavao tokom čitavog dana, a učestvovalo je preko 1000 učesnika iz 30 plesnih klubova iz Srbije, ali i gosti iz Crne Gore.

Foto:lokalnenovine.rs
U subotu,12. marta 2022. godine,u SKC Obrenovac, održan je prvi  Međunarodni plesni festival za decu  ,,ART OF DANCE 2022″, u organizaciji Gradske opštine Obrenovac i Baletskog studija IDEA.

Festival se održavao tokom čitavog dana, a učestvovalo je preko 1000 učesnika, iz 30 plesnih klubova iz Srbije, ali i gosti iz Crne Gore.

Festival je otvorio predsednik Gradske opštine Obrenovac, Miroslav Čučković.

- Meni je zaista puno srce da konačno, posle svih festivala sa kojih su naše sjajne balerine donosile priznanja u Obrenovac i promovisale širom sveta našu opštinu, mi stasamo i budemo domaćini jednog ovakvog festivala. Preko 30 takmičarskih ekipa je za nas zaista veliki uspeh i radujemo se i podržavaćemo svaki sledeći put ovakvu vrstu aktivnosti. Neka živi Obrenovac i sva vaša sjajna dečica – rekao je Čučković.

Učesnici su nagradjeni peharima, medaljama i diplomama, ali ono što je ostavilo najjači utisak je pozitivna energija koja je vladala tokom celog dana.

 

Aleksandra Stojanović iz baletskog studija ”Idea” je rekla da škole baleta i plesnih igara u Obrenovcu imaju dugu tradiciju.

-Balet u Obrenovcu postoji 40 godina, ja radim od 1994. godine, i mislim da je ovo logična situacija da posle  toliko godina ulaganja u profesiju, Obrenovac prirodno bude prestonica igre - rekla je Aleksandra Stojanović i naglasila da će dati sve od sebe da ovaj festival plesa u Obrenovcu postane tradicija.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE