Obrenovac, 21.02.2024

NAJGLEDANIJI FILM U BIOSKOPIMA


Izvor: Espreso/Telegraf/Lokalne novine | Obrenovac, 13.12.2022.
Radnja će vas ostaviti BEZ TEKSTA

Foto:Printscreen Youtube


Gotovo mesec dana nakon svečane beogradske premijere i početka bioskopske distribucije, film „Vera“ izbio je na prvo mesto gledanosti u domaćim bioskopima, ubedljivo nadmašivši brojne holivudske blokbastere. Film je do sada pogledalo više od 60.000 gledalaca širom Srbije i regiona, čime je „Vera“ već postala jedan od najvećih ovogodišnjih bioskopskih hitova.

- Filmovi su tu zbog publike koja ih gleda - izjavila je tim povodom glavna glumica Jovana Stojiljković, i dodala:

- Drago mi je što je toliki broj ljudi do sada pogledao naš film. Sa raznih premijera širom Srbije i regiona nosim samo najlepša iskustva i veliku zahvalnost na svim komentarima i pohvalama koje sam čula. Hvala vam!

Velika beogradska premijera „Vere“ održana je 9. novembra u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade, nakon čega su upriličene i premijere u Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Banjaluci, Podgorici i, nedavno, u Beču.

„Vera“ je, podsećamo, melodrama sa elementima trilera nadahnuta uzbudljivom istinitom pričom o Veri Pešić, višestrukoj špijunki iz vremena Drugog svetskog rata. Reditelj filma je Nedeljko Kovačić, scenaristi Kristina Đuković i Nedeljko Kovačić, originalnu muziku potpisuje Magnifiko, a producentkinja filma je Danka Milošević.

- Uspeh „Vere“ ne čudi, imajući u vidu da je u pitanju film kakav se retko sreće u našoj aktuelnoj produkciji. To je višeslojno filmsko ostvarenje koje nadahnuće podjednako crpi iz klasičnih ljubavnih melodrama, špijunskih trilera i ratnih spektakala, a sve sa željom da se gledaocima ponudi uzbudljiva i nezaboravna filmska priča u čijem središtu se nalazi odvažan, misteriozan i intrigantan lik zasnovan na stvarnoj ženi koja je predugo boravila na marginama naše istorije, na granici zaborava, skrajnuta i zanemarivana. Ovaj film je tu da nepravdu barem delimično ispravi i Veru Pešić vrati tamo gde joj je i mesto – pod reflektore i u žižu - navodi producentkinja filma Danka Milošević.

Pogledajte trejler:

https://www.youtube.com/watch?v=qNI1hO6pku4

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE