Obrenovac, 21.02.2024

NOVOGODIŠNJI DEČIJI FILMSKI MATINE ZA NAJMLAĐE


Izvor: Kurir.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 16.12.2022.
U tri bioskopske sale BESPLATNO ĆE SE emitovati omiljeni filmovi za najmlađe

Foto:Shutterstock, Ilustracija


Novogodišnji filmski matine za najmlađe, kao deo "Beogradske zime", koji je u mts Dvorani zaživeo još 2019. godine biće održan i ove zime od 15. decembra do 15. januara.

Pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za kulturu Grada Beograda, u organizaciji Omladinskog pozorišta Dadov, FILMSKI MATINE će biti organizovan u tri bioskopske sale u mts Dvorani, a projekcije filmova sa programa matinea biće besplatne!

Filmovi za decu, koji su već imali bioskopski život samostalno ili su prikazivani u okviru dečijih festivala, biće prikazivani u dva termina u 10. 15, 1o.30 i 10.45 ujutru, prilagođeno dečijem uzrastu.

Neki od filmova koji će krasiti jednomesećni repertoar matinea su: Kućni patuljci - operacija kolaćići; Eva i Adam; Tajni agent Mjau; Ko se boji vuka još 2; Moje slatko čudovište; Čudovištance moli; Lote i izgubleni zmajevi, dokumentarac Životnija; Gospodin Žaba i mnogi drugi animirani igrani crtaći, kao i dokumentarci za najmlađe.

U nastavku pogledajte kompletan program dečijeg novogodišnjeg matinea https://mcfmegacomfilm.box.com/s/k8hjy5j4mj7gvqa1o7stn2cn2o6gvakf

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE