Obrenovac, 24.06.2024

LOLA ASTANOVA PONOVO U BEOGRADU


Izvor: Kurir.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 22.05.2023.
Pijanistkinja je zaludela svet izgledom, a i NOVAK ĐOKOVIĆ JE OBOŽAVA, evo šta je rekla o njemu

Foto:PROMO


Jedna od najpoznatijih pijanistkinja na svetu Lola Astanova nastupiće u Beogradu 1. juna u MTS dvorani. Domaća publika s nestrpljenjem iščekuje nastup Astanove, poznate po inovativnom audio-vizuelnom performansu na klaviru, ekstremnom broju pratilaca na društvenim mrežama, ali i velikom broju obožavalaca širom sveta.

Jedna od najtraženijih pijanistkinja

Astanova koja sada važi za jednu od najtraženijih pijanistkinja širom sveta, počela je svoj muzički put sa samo osam godina, da bi do danas postigla, kako je kritičari opisuju "vrhunsku klavirsku tehniku u kombinaciji sa dubokom muzičkom senzualnošću i jedinstvenim osećajem za modu“.

Izvođenjem originalnih koncerata klasične muzike i saradnjom sa najboljim orkestrima i muzičarima, Astanova je osvojila srca ljubitelja klavira u svakom kutku planete, a retko ko ostaje imun na njenu želju da svaki njen nastup, kako i sama opisuje "bude jedna posebna elegantna i strastvena ljubavna veza sa klavirom".

Lola važi za umetnicu sa veoma uzbudljivom muzičkom karijerom, uklapajući se u definiciju savremenog virtuoza. Nastupala je sa internacionalno priznatim muzičarima, među kojima su Andrea Bočeli, Al Di Meola, 2 Cellos, Marko Antonije, kao i David Foster, a vlasnica je i velikog broja priznatih muzičkih nagrada.

Zbog svega navedenog, Lola Astanova i na Instagramu važi za jednu od najpregledanijih klasičnih muzičara na svetu u periodu od 2018. do 2021. godine.

O Novaku Đokoviću

Atraktivna umetnica, virtuoz za klavirom,bila je gošća Novaka Đokovića u Beogradu na Adrija turniru. Njoj su u Srbiji oduševljeno aplaudirali, fotografisali se sa njom, a šarmantna Ruskinja sa adresom u Americi bila je oduševljena srpskom prestonicom.

Domaćini su joj pokazali prirodne lepote Beograda, pa je otišla kući puna utisaka.

Novak je brižna osoba i iako je bilo jasno da je bio veoma zauzet kao domaćin turnira, igrajući mečeve, promovišući ga i dalje, njemu je pošlo za rukom da se baš svako oseti posebno i dobrodošlo - rekla je prilikom prošle posete Srbiji Astanova za " Blic".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE