Obrenovac, 28.05.2023

NO SLEEP


Izvor: B92/Lokalne novine | Obrenovac, 06.11.2022.
Konferencija 11. i 12. novembra donosi najaktuelnije teme muzi─Źke industrije

Foto:Promo


Muzi─Źki program nadolaze─çeg No Sleep festivala, koji predvode Amelie Lens, Reinier Zonneveld, Indira Paganotto, Partiboi69 i desetine drugih izvo─Ĺa─Źa, upravo je upotpunjen tradicionalnom No Sleep konferencijom, koja 11. i 12. novembra u Marsh Open Space (Cetinjska 15) donosi najaktuelnije teme iz sveta muzi─Źke industrije, kroz specijalizovane muzi─Źke radionice i edukativni konferencijski sadr┼żaj. Me─Ĺu panelistima ─çe biti Indira Paganotto, DJ Jock, Dejan Mili─çevi─ç, Dragan Ambrozi─ç te niz muzi─Źkih agenata i menad┼żera. Konferencija oba dana po─Źinje u 15 ─Źasova, ulaz je slobodan i otvoren za sve zainteresovane, a kompletan program i satnica bi─çe objavljeni na sajtu No Sleep festivala.

Konferencija ─çe biti otvorena 11. novembra masterclassom Stepintothe Record Label Business, u kojem je tema pokretanje sopstvenog lejbla.Iskustva sa definisanjem, razvijanjem i pozicioniranjem izdava─Źke ku─çe na tr┼żištu, kako zaštititi autorska prava i distribuirati muziku podeli─çe Dejan Mili─çevi─ç, osniva─Ź lejblaTit0 (Tit Zero) Recordings.

Tema panelaFestivals in 2023: Turning Challenges into Opportunities bi─çe uticaj globalne krize na organizaciju festivala i muzi─Źkih doga─Ĺaja. Festivalski i koncertni organizatori i dalje se nalaze pod udarom posledica pandemije, a ovu krizu produbljuje i sve osetnija inflacija, što se u Evropi i svetu u velikoj meri odra┼żava na višestruko pove─çanje cena produkcije doga─Ĺaja. O ovim, goru─çim pitanjima, razgovara─çe muzi─Źki kriti─Źar i urednik programa Doma omladine Dragan Ambrozi─ç, CEO Lovefest-a Zlatana Pavlovi─ç, regionalna PR menad┼żerka hrvatskog festivala SonusWe Love Sound doga─Ĺaja Lana Bori─ç i predstavnik EXIT festivala.

Drugi dan konferencije, 12. novembar, rezervisan je za Jock's Classroom: Music Production Masterclass, na kom ─çe popularni splitski producent i DJ Jock podeliti savete i trikove kada je u pitanju muzi─Źka produkcijaJock se više od decenije unazad isti─Źe kao internacionalno prepoznati, višestruko nagra─Ĺivani producent i DJ sa naših prostora, sa izdanjima potpisanim za vode─çe etikete, poput Inteca koji predvodi Carl Cox.

Ovogodišnja No Sleep konferencija bi─çe zatvorena panelom The Art ofBuilding an Artist’s Career, na kom ─çe svoja iskustva podeliti producentkinja i DJ-icaIndira Paganotto, njen menad┼żer i agent Alessandro Avanzatoiz Beats ide Bookings agencije, DJ Jock, kao i osniva─Ź i direktor marketinške agencije specijalizovane za muzi─Źki biznis Voltage Circus Gernot Müller, pod ─Źijim su okriljem klub Amnesia na Ibici, Magdalena,Rodriguez Jr, Gery Becki mnogi drugi izvo─Ĺa─Źi. Relevantna imena muzi─Źke industrije odgovori─çe na pitanja kako se pozicionirati i razviti kao artist, kako izgraditi muzi─Źki portfolio i kako prona─çi odgovaraju─çi lejbl, ali i dati korisne marketinške savete za muzi─Źare.

Muzi─Źki program No Sleep festivala u Glavnom hangaru Luke Beograd predvode najtra┼żenije tehno zvezde današnjice i rekorderi po rasprodatim nastupima Amelie LensReinier ZonneveldIndira PaganottoPartiboi69, koji─çe imati svoje debitantske nastupe u prestonici, ali i madridski izvo─Ĺa─Ź Regal, predstavnik pariskog andergraund zvuka Koboyo, nova holandska zvezda u usponu Kiki SolvejDJ JockKatalina. U klub Drugstoreu petak sti┼że sna┼żna trep postava koju predvode Grše, BanficaKali, subota je rezervisana za WB Community ┼żurku, dok ─çe za zvani─Źne afterpartije do ranih jutarnjih ─Źasova biti zadu┼żeni Ida EngbergMatisaHuman RiasDejan Mili─çevi─ç, Andrej Jeli─ç Antrax. U beogradske Silose dolaze ukrajinska minimal heroina Olga Korol, art direktor milanskog kluba Tunnel DJ Bugsy, strazburški DJ Paskal Walter, Šve─Ĺanka Maria Nordgreni Ukrajinka Masha.

Ulaznice za No Sleep festival

U prodaji su regularne festivalske ulaznice po ceni od 2.590 dinara, uz popust od 30 odsto, i VIP GOLD festivalske ulaznice po ceni od 4.290. Regularne pojedina─Źne ulaznice mogu se kupiti po poklon ceni od 1.790 dinara, sa uštedom od 30 odsto, dok cena pojedina─Źnih VIP GOLD ulaznica iznosi 2.990 dinara. Ulaznice za program u klubu Drugstore, kao i za afterparty-je, dostupne su po ceni od 690 dinara.

Ulaznice su dostupne ovde, kao i preko prodajne mre┼że GigsTix, online i naprodajnim mestima.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE