Obrenovac, 24.06.2024

VREME JE ZA BEBE


Izvor: N1 Beograd/Lokalne novine | Obrenovac, 12.09.2022.
Beogradska filharmonija po─Źinje novu sezonu koncertima za bebe

Foto:Oksana Skend┼żi─ç


Prve koncerte u novoj sezoni, Beogradska filharmonija posve─çuje – bebama. Muzi─Źka dru┼żenja sa najmla─Ĺima uzrasta do dve godine, bi─çe organizovana od 20. do 23. septembra, u dva termina od 11.00 i 12.30 u filharmonijskoj sali.

Kako je saopštila Filharmonija, za petu sezonu bebe─çih koncerata, orkestar izvodi splet najlepših de─Źijih melodija, zajedno sa mladim dirigentom Mihajlom Mileti─çem.

Dodaje se da ─çe tako „filharmoni─Źari uvesti klince u ─Źarobni svet muzike i zvuk velikog simfonijskog orkestra na koncerti─çima u trajanju od pola sata“.

„Ve─ç tradicionalno, hol Beogradske filharmonije se pretvara u parking za kolica, a sala u muzi─Źku igraonicu, kako bi bebe najslobodnije u┼żivale u muzici. Pozivaju se mame, tate, bake, deke i svi drugi, da dovedu svoje najmla─Ĺe u salu Beogradske filharmonije, a naredno dru┼żenje bi─çe organizovano u novembru“, navodi Filharmonija.

Koncerti za bebe su jedni od najpopularnijih edukativnih programa za decu, a u toku sezone 22/23 Beogradska filharmonija planira niz razli─Źitih aktivnosti za mlade razli─Źitog uzrasta. Pored otvorenih proba koje se organizuju za predškolce jednom mese─Źno, planira se serija koncerata za decu vrti─çkog i školskog uzrasta, a novost u nastupaju─çoj sezoni ─çe biti koncerti i za tinejd┼żere, navodi Filharmonija.

Ulaznice su u prodaji onlajn i na biletarnici Filharmonije (Studentski trg 11), od ponedelĐśka 12. septembra.

https://www.youtube.com/watch?v=XKtkxj_qsf0

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE