Obrenovac, 29.06.2022

KNJIGE KOJE SMO VOLELI OVE GODINE


Izvor: B92/Lokalne novine | Obrenovac, 24.12.2021.
Preporuka za dobru knjigu uvek je dobrodošla, a praznici su idealno vreme da se okrenemo sebi i stvarima koje volimo

Foto:Promo


Za kraj godine predlažemo vam TOP 5 naslova različitih žanrova, koji će vam ulepšati predstojeće praznike. Izaberite roman koji vas najviše privlači, prepustite se i zaplovite u prazničnu avanturu.

Varšavski protokol je nova knjiga Stiva Berija uz koju će uživati istinski ljubitelji intrigantnih istorijskih romana koji predstavljaju važne događaje u potpuno drugačijem svetlu.

Sedam nestalih relikvija. Jedna po jedna, sedam neprocenjivo vrednih relikvija Arma Christi, Oružja Hristovog, nestaje iz svetilišta širom sveta.

"Moja vrsta trilera." – Den Braun

Sve što vetar nosi autorke Laure Imaj Mesine je potresna, nezaboravna pripovest, nadahnuta istinitom pričom.

Na vetrovitom brdu u Japanu, u vrtu s pogledom na more jedne od naseobina najgore pogođenih cunamijem 11. marta 2011. godine stoji telefonska govornica koja ne radi. Ljudi su godinama putovali da bi je posetili, podigli slušalicu i govorili u vetar: da bi prosledili poruke voljenim osobama koje više nisu među nama.

"Upečatljivi haiku ljudskog srca." – Tajms
"Dirljiv, atmosferičan roman!" – Dejli mejl

Roman Čovek bez granica Ričarda Č. Moraisa preporučujemo ljubiteljima knjiga koje na jednostavan, neposredan način govore o vrlo važnim životnim temama.

Bez obzira na to da li raspetljava zamršene niti Hoseovog unutrašnjeg sveta ili nas uvodi u milje u kojem novac znači sve, ova dirljiva priča otkriva nam da ni ogromno bogatstvo ne znači ništa pred najtežim izazovima u životu.

"Neverovatno tečna proza, lirski osvrt na dramatične životne događaje." – Booklist

Plavi zamak autorke Lusi Mod Montgomeri ostaviće utisak na ljubitelje klasika i duhovitih, pitkih priča o velikim životnim istinama.

Nad ostrvima obavijenim maglom i neprohodnim zelenilom šuma, dešava se ova vanvremenska priča o hrabrosti i ljubavi koja se stapa sa čarobnom lepotom prirode.

"Predivna priča o devojci koja je ostvarila svoje snove." – Booklist

Dan kada smo izgubili razum autora Havijera Kastilja pravi je izbor za sve koji vole napete trilere sa šokantnom završnicom.

Ljubav, mržnja, intriga i napetost prepliću se na stranicama ovog romana, koji je postao izdavački fenomen i pre nego što je objavljen.

"Maestralno ispričano u tri vremenska toka, ovo delo nas u ritmu trilera uvlači u priču o ljubavi i mržnji, preispitujući krajnosti ljudskih bića." – El País

Pomenuti naslovi dostupni su na sajtu vulkani.rs, a neke od njih možete kupiti u okviru velike Vulkanove novogodišnje AKCIJE. Budite uz nas, pratite nas na našem sajtu i društvenim mrežama, jer vas do kraja godine očekuje pregršt najboljih knjiga po fantastičnim, prazničnim cenama na vulkani.rs.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE