Obrenovac, 18.06.2021

IMAMO NOVOG BETMENA


Izvor: Headliner.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 19.05.2019.
Robert Patinson u ulozi legendarnog heroja

Foto:Printscreen
Časopis Variety prenosi kako je studio Warner Bros. pronašao svog novog Betmena u glumcu Robertu Patinsonu, bivšoj zvezdi filmova iz serijala “Twilight”. Film će režirati Met Rivs, reditelj izvornog filma “Cloverfield” iz 2008. te prvih dvaju nastavaka ributa Planete majmuna.

Patinson nasljeđuje Betmenov plašt od Bena Aflec+ka koji je Brusa Vejna i njegov superherojski alter ego oživeo u poslednja tri filma: “Batman v Superman: Dawn of Justice”, “Suicide Squad” i “Justice League”. Aflek je bio i idejni začetnik filma koji preuzimaju Rivs i Patinson, a služiće kao neka vrsta ributa u stilu “detektivskog film noara”. Kao ni film Toda Filipsa o Džokeru, očekuje se da ni “The Batman” neće biti povezan s postojećim filmovima DC-ovog proširenog svemira.

– Betmen bi trebalo da bude najbolji detektiv na svetu, a to nije čime su se dosadašnji filmovi nužno bavili –objašnjava Rivs, čiji film bi trebalo da uđe u redovnu distribuciju 25. juna 2021. godine. Patinson će pre toga glumiti u predstojećem filmu Kristophera Nolana čiji se filmovi o Betmenu smatraju najboljima.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE