Obrenovac, 06.05.2021

VUKOSAVLJEVIĆ NEGATIVAN?


Izvor: NovostiOnline,Lokalne novine | Obrenovac, 04.04.2020.
Ministar Vukosavljević često ima problema sa plućima, imao je nekoliko puta upalu pluća, tako da je, kao rizična grupa jako uznemiren za svoje zdravlje

Foto:Tanjug


Vladan Vukosavljević, ministar kulture, primljen je u sredu, 1.aprila, na Infektivnu kliniku u Beogradu zbog jakog kašlja i bola u grudima i odmah je testiran na korona virus, a rezultat je negativan, potvrđeno je "Novostima".

Prema informacijama iz Vlade, ministar Vukosavljević često ima problema sa plućima, imao je nekoliko puta upalu pluća, tako da je, kao rizična grupa, jako uznemiren za svoje zdravlje u vreme epidemije novog virusa.

- Vukosavljević je u sredu, 1.aprila, prisustvovao sednici Vlade. Nakon toga obratio se lekarima zbog jakog i upornog kašlja i bola u grudima koji je taj kašalj izazivao. On je zadržan na Infektivnoj klinici i odmah je testiran na korona virus.

- Rezultati testa su negativni. U pitanju je upala pluća sa kojom godinama ima problema. Ipak, ura|en mu je još jedan test na koronavirus i čekaju se rezultati tog drugog testa. Rezultati će biti za, otprilike, 48 sati.

Kada je počeo kašalj i bol u grudima, navodi naš izvor, ministar se jako zabrinuo.

- Vukosavljević je bio uplašen, jer se kašalj pojavio u sred epidemije koronavirusa - dodaje naš izvor.

Vukosavljević nije odgovarao na pozive, kao ni na SMS sa konkretnim pitajima, a pitanja su prosleđena i Ministarstvu kulture, ali su odgovori izostali.                                                             

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE