Obrenovac, 06.05.2021

NAJVEĆI HITOVI IZ GIPSY KINGS MUZIČKOG KATALOGA


Izvor: Blic,Lokalne novine | Obrenovac, 15.10.2019.
Kraljevi romske rapsodije stižu u Sava Centar

Foto:Promo
Krajem sedamdesetih braća Andre i Nicolas Rejes, sinovi priznatog flamenko umetnika Hosea Rejesa, osnovali su grupu Gipsy Kings te ubrzo postali izuzetno cenjeni muzičari i traženi u celom svetu. Sada, Andre s desetočlanim bendom dolzi u Beograd gde će 19. februara u Sava centru izvesti najveće hitove iz Gipsy Kings muzičkog kataloga.

Gipsy Kings je francuska grupa čiji članovi su španskog porekla te pevaju na španskom jeziku. U svojoj muzici kombinuju tradicionalni flamenco, pop i druge slične muzičke oblike kao što je katalonska rumba. “Gipsy Kings” njihov istoimeni najpoznatiji album, objavljen 1989. godine proveo je 40 nedelja na top listama te im je to donelo veliku popularnost širom Europe, Amerike i Bliskog Istoka. Na krilima svetske slave Gipsy Kings su se 2014. godine razdvojili u dvije zasebne frakcije - grupu Nikolasa Rejesa i Andrea Rejesa.

Andre će su Beograd doći sa cenjeni muzičarima kao što su Mario Rejes i Čiko Kastiljo koji sa njim stvaraju muziku koja publiku navodi na ples. Na trenutno aktuelnoj turneji “Gipsy Kings by André Reyes” oduševljavaju publiku širom sveta svojim “Tour Gipsy Unidos” repertoarom, a rasplesa će vas i uz svetski poznate hitove kao što su “Bamboleo”, “Volare”, “La Dona” i mnogi druge!

Danas je, s više od 60 miliona prodatih nosača zvukova širom sveta, André Reyes zahvaljujući samostalnom radu i radu u grupi, jedan od najpoznatijih i najcenjenijih predstavnika amenco rumbe.

Ulaznice po ceni od 2.900, 3.300, 3.600 i 3.900 dinara su u prodaji.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE