Obrenovac, 11.05.2021

REČ U SLICI


Izvor: B92,Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 16.04.2020.
Onlajn foto-konkurs Biblioteke Grada za Svetski dan knjige

Foto:depositphotos/ra2studio


Biblioteka grada Beograda je, u susret obeležavanju Svetskog dana knjige 23. aprila, odlučila da organizuje akciju u kojoj će svi učesnici imati prilike da na Fejsbuk stranu Biblioteke postavljaju interesantne fotografije sa omiljenom knjigom.                                     

Naziv akcije "Čitam, ne skitam! Sa knjigom se slikam" ne obavezuje učesnike da se lično fotografišu - važno je da se na fotografiji nalazi omiljena knjiga u izabranom ambijentu. 

 Svaki učesnik postavlja po jednu fotografiju na zid Fejsbuk strane Biblioteke grada Beograda, u komentarima ispod posta kojim je otvoren konkurs. 

 Autori 10 fotografija koje budu imale najveći broj lajkova, biće nagrađeni godišnjom članarinom i knjigom, a učesnici treba da budu stariji od 18 godina. 

 Akciji su se pridružile brojne poznate ličnosti putem video-klipova u kojima preporučuju svoje omiljene knjige, među njima su mladi glumci Jovan Jovanović, Mina Sovtić, Miona Marković, Marko Pavlović i Srna Ðenadić, pisci Vule Žurić, Teodor Lorenčić, Jasminka Petrović i Zoran Bognar, novinarka Marija Miljević Rajšić i violinistkinja Tijana Milošević. 

 Konkurs traje do 20. aprila, a proglašenjem pobednika svi zajedno će virtuelno obeležiti Svetski dan knjige.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE