Obrenovac, 12.05.2021

'PRERUŠENI ŠPIJUNI' NAM KUCAJU NA VRATA (VIDEO)


Izvor: Blic,Lokalne novine | Obrenovac, 20.12.2019.
Petar Strugar u ulozi reditelja sinhronizacije novog animirnog filma

Foto:Printscreen
Glumac Petar Strugar prvi put se našao u ulozi reditelja, a reč je o sinhronizovanoj animiranoj komediji 20th Century Fox-a “Prerušeni špijuni” koji će se u bioskopima naći od 26. decembra.

- Film je privlačan za celu porodicu. U Prerušenim špijunima se radi o prijateljstvu. Ukratko reč je o prijateljstvu između mladog štrebera i svetski poznatog špijuna. Ono što će mladima biti zanimljivo u ovom crtaću je definitivno humor. Smešnih situacija, duhovitih dosetki vrtoglave akcije ne fali. Lično sam se jako radovao dok sam gledao ovaj animirni film – kaže Petar Strugar.

Rediteljski posao shvatio je kao timski rad te je saradnja sa učesnicima sinhronizacije, glumcima Markom Markovićem, Draganom Mićalović, Vasom Prvulovićem, pevačicom Sarom Jo i drugima, bila veoma zabavana.

- Više sam se postavio u ulozi kolege koji sugeriše svojim partnerima na sceni. U svakom slučaju sjajno sam se proveo i zahvalio bih se svim kolegama, a posebno Miletu Novkoviću, našem toncu, koji nas je držao pod kontrolom.

Jedna od uloga pripala je i mladom pevaču Ljubi Stankoviću, kome je učešće u sinhronizaciji bilo prvo takvo iskustvo, a za reditelja rad sa najmlađim članom tima je bio više nego zabavan:

- Mališani nisu problem, imam jednog svog pa mi je sve tu jasno. Što se glume tiče, deca su uvek najiskreniji glumci.

Animirani film „Prerušeni špijuni“ je u redovnoj distribuciji od 26. decembra, a u subotu 28. decembra održaće se specijalna projekcija kada će se u bioskopima Cineplexx 4D Delta City i Kombank Dvorana pred publikom pokloniti učesnici sinhronizacije.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE