Obrenovac, 06.05.2021

MIKI, MINI I OSTALI DRUGARI


Izvor: B92,Lokalne novine | Obrenovac, 31.10.2019.
Stiže Čarolija na ledu

Foto:Promo
Avantura prelazi sve granice kada se Miki Maus, Mini Maus i ostali drugari iz Diznijevog kraljevstva okupe u predstavi Disney On Ice - Čarolija na ledu, koja stiže u Beograd od 1. novembra do 3. novembra i koju gledamo u šest izvođenja u Štark Areni.

Miki Maus, Mini Maus, Paja Patak i Šilja pripremaju scenu za nastup sa talentovanim klizačkim zvezdama koje učestvuju u spektaklu Disney On Ice Čarolija na ledu.

Šou počinje sa Vajanom koja kreće na putovanje prepuno uzbuđenja, sa moćnim polubogom Mauijem, u avanturu spasavanja njenog ostrva, na kom će otkriti svoje poreklo. Budite deo magije uz princeze Anu i Elsu i zabavnog sneška Olafa, dok pevaju zadivljujuće pesme poput "Sad je kraj"” i "Na leto".

Život je mehurić kada Sebastijan i Tritonove kćeri prave pljusak dok uvode Arijel, Malu sirenu. Upletite se u priču o odlučnoj Zlatokosi i njenom pratiocu Flinu Rajderu, koji u potrazi za svetlosnim lampionima nailaze na grupu grubijana iz gostionice "Žuto pače".

Proživite ponovo "Priču drevnu tu" kada se Bel prepusti novim avanturama, a čarobni predmeti, koje poseduje Zver, stupe na scenu kako bi izveli blještavi klizački spektakl, pozivajući publiku da "Budu njihovi gosti".

Doživite ove nezaboravne, velike i srčane podvige uz celu porodicu kada Disney On Ice Čarolija na ledu stigne u Beograd!

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE