Obrenovac, 11.05.2021

NOVI TERMINI


Izvor: Beta,danas.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 10.08.2020.
Muzej Jugoslavije od 13. avgusta radi u novim terminima

Foto:Muzej Jugoslavije


Muzej Jugoslavije radiće od 13. avgusta u izmenjenim terminima, od četvrtka do nedelje od 10 do 18 časova, saopšteno je iz te ustanove.

Zainteresovani mogu da posete stalnu postavkupovodom 75 godina od kraja Drugog svetskog rata, na kojoj su u toku kustoske intervencije, tematsku izložbu „Tanjug javlja: Rat je završen“ i izložbu „Figure sećanja“.

Uz plaćenu ulaznicu, posetiocima je dostupno besplatno stručno vođenje kroz muzejski kompleks svake subote i nedelje od 11 časova na engleskom i od 12 časova na srpskom jeziku.

U skladu sa merama za suzbijanje epidemije korona virusa, u muzejskom kompleksu istovremeno može da boravi do 100 osoba, a broj posetilaca u zatvorenim prostorima je ograničen na 15 u Kući cveća i na najviše dvoje u suvenirnici.

Obavezno je i nošenje zaštitne maske i rukavica i održavanje fizičke distance, koja iziskuje razmak od najmanje dva metra između dvoje posetilaca i boravak ne više od jedne osobe na četiri kvadratna metra.

Pri ulasku u kompleks muzeja obavezna je dezinfekcija ruku alkoholom i beskontaktno merenje telesne temperature, navodi se u saopštenju te ustanove.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE