Obrenovac, 16.05.2021

BFI ODLOŽEN ZA SEPTEMBAR I NOVEMBAR


Izvor: blic.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 19.05.2020.
Moguća refundacija novca za karte

Foto:Promo/RAS Srbija


Programi 17. Beogradskog festivala igre, originalno predviđeni i najavljeni u periodu od 13. marta do 12. aprila, odloženi su zbog epidemije korona virusa, a sve kupljene ulaznice se mogu iskoristiti u novim terminima festivala ili vratiti uz povraćaj novca, saopštili su iz Beogradskog festivala igre.

Naporom organizatora i umetnika, odnosno kompanija čije je učešće bilo planirano, najveći deo programa će se izvesti u septembru i novembru 2020. godine, dok će dva programa biti izvedena u okviru narednog festivala, 2021. godine. Novi kalendar Festivala dostupan je OVDE

Sve ulaznice za odložene programe – važe, i nije potrebno da se zamene. Bitno je, poručuju iz organizacije festivala, da publika sačuva svoje karte.

Ukoliko novi termin za birani program ne odgovara, sredstva se mogu preusmeriti na druge festivalske programe (za one koji su kupili ulaznice online) ili vratiti.

Za one koji su ulaznice kupili na sajtu Beogradskog festivala igre i žele da ih vrate, zahtev za refundaciju treba poslati na e-mail: protocol@belgradedancefestival.com i to u periodu od 20.maja do 1.juna 2020.

Sredstva će se vratiti odmah po isteku ovog perioda, odnosno kada sve aplikacije budu proverene i prikupljene.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE