Obrenovac, 11.05.2021

OTVOREN DRAJV-IN BIOSKOP


Izvor: B92,Lokalne novine | Obrenovac, 26.06.2020.
Nakon skoro mesec dana čekanja i odlaganja

Foto:Promo


U sredu uveče su automobili bili parkirani na Adi Ciganliji i Drajv-in bioskop zvanično je počeo da radi otvaranjem Festivala francuskog filma.

''Noćna smena“ film koji svoj život započinje 2020. godine, prati tri policijska službenika koji dobijaju zadatak da ilegalnog migranta isprate do aerodroma Šarl de Gol i smeste ga u avion kojim je planirano da se po naređenju, vrati u svoju domovinu. Međutim, kada kolege saznaju pravu istinu, moraju da naprave težak izbor.

Glavnu žensku ulogu u filmu tumači belgijska glumica Viržini Efira (Virgine Efira ) poznata po ulozi u trileru Ona (Elle ) iz 2016.godine, a u muškim ulogama našli su se Omar Si (Omar Sy) i Gregori Gadboa (Gregory Gadebois) poručio je uoči premijere :
"Ovo je drugi put da radim sa rediteljkom i dugo smo razgovarali o scenariju, o policajcima i kako ona funkcioniše." Podsetimo, festivaL će u kombinaciji Drajv in i Open air bioskopa na Adi biti održan do subote, 27. juna, a biće prikazana četiri ekskluzivna naslova. Ukoliko pak dođe do kiše za vreme trajanja festivala, projekcije francuskog filma biće premeštene u Kombank Dvoranu. Ulaz će biti slobodan, a maksimalan broj je 500 posetilaca.

Prateći program Festivala sačinjen od osam ostvarenja francuske kinematografije održaće se u virtuelnom prostoru Online bioskopa MOJ OFF, kada će se od 24. do 27. juna svakog dana prikazivati po dva besplatna francuska filma.

Nakon završetka festivala, Drive in bioskop će nastaviti sa redovnim filmskim repertoarom koji će biti istaknut na stranici Kombank Dvorane
www.kombankdvorana.rs

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE