Obrenovac, 08.05.2021

LETNJA Å EMA


Izvor: danas.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 30.06.2020.
Od 2. jula letnja Å¡ema Biblioteke grada Beograda

Foto:Plakat


U četvrtak, 2. jula u 19 sati, na platou ispred zgrade Biblioteke grada Beograda u Knez Mihailovoj ulici, počinje ciklus književnih performansa koji će svečano otvoriti muzičar i pisac Dr Nele Karajlić, najavljeno je iz Biblioteke grada Beograda.

Tokom jula i avgusta, svakog utorka i četvrtka od 19 sati, Beograđani i Beograđanke će imati prilike da se druže sa savremenim srpskim piscima i pesnicima i da, zajedno sa njima, uz kaficu i muziku čitaju njihovu poeziju i prozu. Za ugodnu scenografiju se pobrinula firma Darijana nameštaj, a za užitak ispijanja kafe – Kafeterija. Učesnike u programu očekuju prigodni pokloni.

„U julu se družimo sa Neletom Karajlićem, Jasminkom Petrović, Sonjom Lapatanov, Vuletom Žurićem, Vjerom Mujović, Vladimirom Kecmanovićem, Zoranom Bognarom, Muharemom Bazduljem i Acom Seltikom“, poručili su iz Biblioteke grada Beograda i pozvali građane da im se pridruže na Letnjem platou, kao i na njihovoj Fejsbuk stranici gde obaveštavati javnost o gostima Letnjeg platoa BGB.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE