Obrenovac, 06.05.2021

'VEŠTAC' NAM DOLAZI 20. DECEMBRA (VIDEO)


Izvor: Telegraf.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 03.11.2019.
Sudeći po najavi, serija će sadržati sve one momente koje volimo iz knjiga i igrica

Foto:thewitcher.com
Nova Netflix-ova adaptacija romana epske fantastike "Veštac" (The Witcher), u kome glavnu ulogu tumači Henri Kavil ("Čovek od čelika", "Liga pravde"), stiže na male ekrane 20. decembra, objavljeno je u najnovijem trejleru.

Serija za koju mnogi tvrde da je Netflix-ov odgovor na "Igru prestola", prati avanture i nedaće Geralta od Rivije (Kavil), koji pripada drenvom redu veštaca i za život zarađuje tako što putuje po Kontinentu u ubija čudovišta. Geralt je brilijantan borac i nemilosrdan ubica, ali ubistvu uvek pribegava kao poslednjoj opciji, čak i kada svoj život dovodi u opasnost... jer izgled ume da prevari i nije svako čudovište zlo, baš kao što ni svaka lepota nije dobra...

Serija je bazirana na romanima poljskog pisca Andžeja Sapovskog, na osnovu kojih su već davno nastale i vrlo popularne video igrice.

Na prvi pogled trejler nam sve to obećava - sukobe sa ljudima i čudovištima, bajkovite predele, misteriju, palate koje su govoto uvek poprište političkih bitaka, smrt, lepotu i magiju...

Sudeći po najavi, serija će sadržati sve one momente koje volimo iz knjiga i igrica, istovremeno gradeći sopstveni izraz i estetiku.

Tvorci serije nagovestili su da će, barem ova prva sezona, biti ipak više priča o porodici, o Geraltovom tajnovitom poreklu i putu koji je prešao kako bi postao veštac, nego još jedna fantazija.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE