Obrenovac, 12.05.2021

EXIT 2.0 - NOVA ERA (VIDEO)


Izvor: Headliner.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 07.11.2019.
Jubilarno 20. izdanje Exita od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi

Foto:Promo
Jubilarno 20. izdanje Exita održaće se od 9. do 12. jula 2020. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi na kojoj će se okupiti neke od najznačajnijih muzičkih zvezda današnjice, ali i nekoliko odabranih izvođača iz prethodne dve decenije čiji su nastupi postali deo istorije festivala.

Pod simboličnim sloganom Exit 2.0, festival označava početak svoje nove ere, a organizatori najavljuju brojne inovacije u svim oblastima.

– Ceo EXIT tim, kao i brojni naši prijatelji i saradnici, rešen je da nadmaši čak i prethodne rekordne godine za nama, kako bi upravo iduća donela dosad najbolje izdanje i jedan novi EXIT, spreman za narednih dvadeset godina! – izjavio je ovim povodom Dušan Kovačević, osnivač festivala.

Predstojeće izdanje, kao i prateća kampanja, slaviće jedinstvo naizgled sasvim različitih fanova Exita – od pankera i metalaca do repera i rejvera, preko domaće publike iz svih krajeva regiona, pa sve do onih koji prelaze i okeane da bi stigli u Novi Sad i tako potvrdili zašto je popularni britanski časopis DJ Mag rekao da je EXIT “više od festivala i više od brenda, jedan pokret i kultura za sebe”.

Uz objavu datuma, zakazan je i početak prodaje ulaznica za petak, 22. novembar tačno u podne kada će izuzetno ograničen broj ulaznica biti dostupan po poklon ceni od 5.990 dinara.

U Srbiji ulaznice će se prodavati putem sajta www.exitfest.org, kao i na blagajnama prodajne mreže Gigs Tix.

Prvi izvođači za Exit, ali i za ostale festivale u organizaciji Exit tima (Sea Star u Umagu, Revolution u Temišvaru i Sea Dance u Budvi) biće objavljeni uskoro.

Svi ljubitelji festivala mogu da očekuju neke od najaktuelnijih izvođača svetske muzičke scene u kombinaciji sa proverenim imenima, uz izuzetno veliku raznolikost muzičkih žanrova, po čemu je ExIT čuven na svetskoj festivalskoj sceni.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE