Obrenovac, 09.05.2021

SLOBODA NE ZNAČI I KRAJ SEZONE (VIDEO)


Izvor: Index.hr/B92,Lokalne novine | Obrenovac, 25.05.2020.
Ovo su trenutno najgledanije serije

Foto:depositphotos/K.Klimenko
Iako više nismo po čitav dan zatvoreni u kućama i stanovima, to nije promenilo navike koje su postojale i pre pandemije. Naša večna potraga za novim serijama se nastavlja, a striming servisi su tu da odrade svoj deo posla.

Jedini problem je šta izabrati. Ako želite da budete u toku, ovo su trenutno najpopularnije serije najpopularnijeg striming servisa na svetu pa pogledajte za čime trenutno luduju pretplatnici Netflixa.

Dead To Me

Crna komedija o dve udovice koje se, svaka na svoj način, nose s gubitkom muževa, a to produbljuje njihov odnos. Ali mnogo se toga menja jednom kada Džen saznaje za drugu stranu svog poginulog supruga i njegov tajni život.

Outer Banks

Pratimo grupu tinejdžera i njihovu misiju da otkriju što se dogodilo s ocem vođe njihove grupe Džona Bija, a tokom istrage otkrivaju i blago. Ukratko, malo teen serija, malo Gunisi.

Hollywood

Mini-serija proslavljenog Rajana Marfija o grupi mladih glumaca koji pokušavaju da uspeju tokom zlatne ere Holivuda. Serija se bavi dinamikom moći unutar industrije i stvarima koje se nisu previše promenile do danas.

Workin' Moms

Kanadski sitkom o zaposlenim mamama ušao je u četvrtu sezonu, a prošle godine preselio je na Netflix i s vremenom se pretvorio u hit.

Ozark

Ozark je jedna od onih serija za koje vam svi govore "ovo moraš da pogledaš" i samo je pitanje vremena kada ćete popustiti i ući u svet ove porodice i njihove avanture s meksičkim kartelima, lokalnim kriminalcima i mafijom.

Never Have I Ever

Serija o odrastanju 15-godišnje Indijke koja pokušava da se snađe u američkoj srednjoj školi dok istovremeno žonglira s društvenim statusom, zdravstvenim problemima i smrću oca.

Rust Valley Restorers

Ako volite oldtajmere i osobenjake, ovo je prava stvar za vas. Oni su drugačiji i harizmatični, a posao kojim se bave je restauracija starih automobila.

Grey's Anatomy

Verovali ili ne, ova serija još uvek traje i ne samo to, još uvek je jedna od najgledanijih serija na Netflixu. Ako imate mesece slobodnog vremena, vreme je da se upustite u 363 sata ove bolničke sapunice.

The Last Kingdom

Otkad je na Netflix, ova istorijska serija utemeljena na romanima Bernarda Kornvela doživela je novi talas popularnosti, a budući da se našla među najpopularnijim serijama godine, ovo im preseljenje itekako odgovara.

Pup Academy

Ako imate klince ili vam baš treba beg od mračne svakodnevice, Diznijev ''Pup Academy'' je prava stvar za vas. Priča o akademiji za štence i njihovoj misiji da obnove narušenu vezu između ljudi i pasa apsolutni je hit i Netflix će ga verovatno pretvoriti u globalnu senzaciju.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE