Obrenovac, 11.05.2021

SNIMLJENE TRI VERZIJE KRAJA NOVOG FILMA O BONDU (VIDEO)


Izvor: TPortal,Lokalne novine | Obrenovac, 25.10.2019.
Ni Krejg ne zna koja je prava

Foto:Promo
Pošto je Kari Fukunaga preuzeo rediteljsku palicu od Denija Bojla, odlučio se za neobičan poduhvat – umesto jednog završetka najnovijeg filma o Džejmsu Bondu, pod nazivom “No Time To Die”, odlučio je da snimi tri različita kraja. Cilj mu je da spreči curenje informacija u javnost.

Čak ni sam agent 007, odnosno glumac Danijel Krejg, ne zna koji je od tri snimljena završetka onaj pravi.

Ipak, kako su neki mediji otkrili, jedan od navodnih završetaka je onaj u kom Bond daje otkaz tajnoj službi kako bi živeo miran i povučen život na Jamajci, zbog čega britanska glumica Lašana Linč dobija titulu 007.

Zanimljivo je kako je pre dve sedmice na setu filma na aerodromu RAF Brize Norton, koju inače koristi kraljevska avijacija, nastala prava drama kada je filmska ekipa nekim slučajem ostavila jedan kombi s opremom na lokaciji na kojoj su snimali.

Naravno da je to u nekom trenutku postalo sumnjivo, stoga je celo područje evakuisano, dovedeni su psi obučeni za pronalazak eksplozivnih naprava, a sve zbog sumnji da se u njemu nalaze bombe.

– Sve je bilo spakovano u petak, ali na neki način jedan je kombi ostao tamo. Ne znamo ko, ali neko je prijavio sumnjivi kombi na lokaciji, nakon čega su dovedeni i psi obučeni za eksplozivne naprave kako bi dodatno proverili sve, a napravljen je i kordon i zabrana prilaska na 300 metara od kombija, dok se sve ne proveri – otkrio je izvor blizak filmskoj ekipi.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE