Obrenovac, 11.05.2021

PRIJATELJSTVO IZMEĐU MLADOG ŠTREBERA I SVETSKI POZNATOG ŠPIJUNA (VIDEO)


Izvor: B92,Lokalne novine | Obrenovac, 27.11.2019.
Animirani film 'Prerušeni špijuni' u domaćim bioskopima od 26. decembra

Foto:Promo
Od 26. decembra na velikom platnu zaživeće porodična animirana komedija "20th Century Foxa", „Prerušeni špijuni“, u čijoj sinhronizaciji učestvuju domaći glumci Marko Marković, Dragana Mićalović, Đorđe Stojković, Vasa Prvulović, kao i mladi talentovani pevač Ljuba Stanković. U ulozi reditelja je Petar Strugar.

Iako je učestvovao u pozajmljivanju glasova animiranim junacima i već prošao i kroz takvo glumačko umeće, glumac Petar Strugar prvi put se našao u ulozi reditelja, i to zanimljive animacije o neobičnom špijunu koji je igrom slučaja pretvoren u goluba.

„Sve mi je to bilo jako zabavno, više sam se postavio u ulogu kolege koji sugeriše svojim partnerima na sceni, jednostavno me je tako povukla situacija. U svakom slučaju sjajno sam se proveo“, rekao je Strugar.

Superšpijun Lens Sterling (Marko Marković) i naučnik Volter Beket (Vasa Prvulović) su potpune suprotnosti. Lens je prefinjen, ljubazan, uglađen. Volter... nije.

Ali on taj nedostatak socijalnih veština nadoknađuje svojom genijalnošću i inovacijama, stvarajući sjajne gedžete koje Lens koristi u njegovim epskim misijama. Ali kada se desi neočekivani obrt, Volter i Lens iznenada dolaze u situaciju da moraju da se oslone jedan na drugog na potpuno novi način. Ukoliko ovaj čudan tandem ne nauči da funkcioniše kao tim, ceo svet će biti u opasnosti.

„Ukratko, reč je o prijateljstvu između mladog štrebera i svetski poznatog špijuna. Ono što će mladima biti zanimljivo u ovom crtaću je definitivno humor. Smešnih situacija, duhovitih dosetki i vrtoglave akcije ne fali. Lično sam se jako radovao dok sam gledao ovaj film“, dodao je Petar Strugar.

Glumac Marko Marković, poznat po ulogama u dečjim predstavama, pozajmio je glas glavnom liku filma Lensu, koga u američkoj verziji igra holivudski glumac Vil Smit.

„Vil Smit je odlično oživeo agenta, on je već imao iskustva igrajući uloge takvih likova, ima mnogo komedija iza sebe, ali verujem da smo mi taj njegov mangupski stil i šmek uspešno 'posrbili' i da će klinci, a i oni mladi u srcu uživati u našoj verziji“, kaže Marković.

Uloga mame Vendi pripala je glumici Dragani Mićalović, kojoj je ovo prvo učešće u sinhronizaciji.

„Uvek me je zanimalo kako to izgleda, iako sam slušala od drugih kolega. Znala sam da nije lako, zapravo dok se ne uđe u ceo taj fazon. Za glumce je ovo veliko iskustvo. To je to što mi imamo na Akademiji, glumu pred mikrofonom, iako više za radio-drame, ovo je sličan izazov“, rekla je Dragana.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE