Obrenovac, 11.05.2021

DE─îIJE ENCIKLOPEDIJE


Izvor: danas.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 21.07.2020.
Mlade umove treba inspirisati i stalno hraniti novim informacijama kako bi se razvijali na najbolji na─Źin

Foto:Promo


Deca od ro─Ĺenja pa sve do neke ─Źetvrte odnosno pete godine najbolje i najbr┼że upijaju nova znanja. A de─Źije enciklopedije su upravo jedan od sjajnih na─Źina da oni do─Ĺu do velike koli─Źine razli─Źitih informacija iz mnoštva oblasti kao što su istorija, geografija, biologija, tehnika i tehnologija itd. Me─Ĺu koricama koje su ─Źesto veoma vešto i zanimljivo ilustrovane mo┼że se prona─çi gotovo sve što mo┼że interesovati vas ili vašu decu. Upravo zato što su te knjige prave riznice znanja pisane pitkim stilom prilago─Ĺenim upravo najmla─Ĺima.

Jedna od najprepoznatljivijih i najpoznatijih de─Źijih enciklopedija jeste i klasik 1000 zašto 1000 zato koji na skoro 500 stranica punih inspirativnih ilustracija nudi uvid u mnoštvo oblasti nauke, prirode, istorije, sporta, umetnosti i zabave kroz vekove ljudske civilizacije. Ova vanvremenska knjiga u tvrdom povezu na ─çirilici i latinici dostupna je po neverovatnoj ceni od samo 2999 dinara što predstavlja gotovo 50% popusta! Za ljubitelje nauke, odnosno konkretnije biljnog i ┼żivotinjskog sveta, tu su još dve knjige na sjajnim popustima. U pitanju su Velika enciklopedija o biljnom svetu i Velika enciklopedija o beski─Źmenjacima. U njima kroz izuzetne fotografije i ilustracije vaši najmla─Ĺi mogu nau─Źiti tako mnogo i da dobiju potpuno novi uvid u svet oko sebe.

De─Źije enciklopedije – izvor znanja iz razli─Źitih oblasti

Pored znanja o svetu flore i faune u današnje vreme, de─Źije enciklopedije kao što su Enciklopedija dinosaurusa i De─Źija enciklopedija o dinosaurusima nude vredne i zanimljive informacije o nekom daleko prošlom vremenu. Kroz ove knjige vaši najmla─Ĺi mogu kroz spektakularne ilustracije saznati o mnogo toga novog o dinosaurusima i drugim praistorijskim ┼żivotinjama. Ove knjige sadr┼że detaljne opise kako dobro poznatih gmizavaca koji su nekada vladali zemljom, tako i mnogo onih manje poznatih poput d┼żinovskih okeanskih škorpija, milipeda veli─Źine krokodila kao i ogromnih ptica koje su jele konje. Zaista prava oda ─Źitavoj istoriji ┼żivotinjskog sveta na Zemlji kroz milenijume.

Tako─Ĺe treba iz ponude izdvojiti i dva kompleta Enciklopedija 100 otkri─ça po neverovatnim akcijskim cenama od 899 dinara, odnosno popustom i uštedom od preko 3000 dinara! Ova dva kompleta nude stotine ─Źinjenica, stotine sjajnih slika i duhovitih ilustracija, kao i stotine zanimljivih kvizova iz razli─Źitih oblasti poput ljudskog tela, arheologije, astronomije, evolucije, gladijatora, mumija, mitova i legendi, piramida, samuraja i ─Źuda širom sveta.

Knjige na sjajnim akcijama za sve uzraste

Iako postoji dosta knjiga koje su univerzalne u pogledu godina ─Źitalaca, tako ima i dobar broj dela koje su specijalizovane i posebno usmerene na decu odre─Ĺenog uzrasta. A kako bolje da vaši mališani zapo─Źnu sa u─Źenjem i sticanjem novih znanja nego uz Enciklopediju po─Źetnicu! Od dalekih prostranstava kosmosa, preko naše bli┼że svemirske okoline, pa do divlje prirode i savremenih gradova, ove de─Źije enciklopedije oslikava svet koji nas okru┼żuje, fenomene koji se u njemu odigravaju i raznovrsne oblike ┼żivota koji postoje. Ove enciklopedije podeljene su prema uzrastima po─Źev od ─Źetiri godine pa sve do nekih dvanaest godina. Uz njih tu je još dosta knjiga sli─Źne tematike koje mogu predstavljati sjajan poklon za vaše najmla─Ĺe!

Celu ponudu enciklopedija mozete pogledati na portalu Knjige na dlanu www.knjigenadlanu.com

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE