Obrenovac, 29.06.2022

Film „Smrt na Nilu“ u bioskopu SKC Obrenovac


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 24.02.2022.
Subota, 26. februar u 20 časova - Nedelja, 27. februar u 20 časova. Ulaznice su u prodaji, a cena je 400,00 dinara.

Foto:Promo
Reditelj i glavni junak filma Smrt na Nilu (Death on the Nile) Kenet Brana ovog puta je priču iz pera Agate Kristi, inspirisanu njenim putovanjem u Egipat, preselio na parobrod Karnak i uz čuvenu rečenicu – Ja sam detektiv Herkul Poaro i pronaći ću ubicu – poručuje svima da niko nije siguran, da je sve podložno preispitivanju a bežanje nije moguće.

Putovanje po Egiptu na glamuroznom parobrodu za belgijskog detektiva Herkula Poaroa pretvara se u zastrašujuću potragu za ubicom, u trenucima kada se idilični medeni mesec savršenog para tragično završava.

Nasuprot pejzažima pustinje i veličanstvenih piramida u Gizi, ova priča o neobuzdanoj strasti i ljubomori prikazuje besprekorno odevene putnike, ali i nemilosrdne zaplete koji će publiku do kraja ostaviti u nagađanjima, do šokantnog raspleta.

U ulogama tajanstvenih, misterioznih i „mutnih” putnika na parobrodu našli su se Gal Gadot (Čudesna žena, Brzi i besni), Armi Hamer (Zovi me tvojim imenom, Hotel Mumbaj), Rouz Lesli (Igra prestola), Rasel Brend i Ema Maki (Seksualno obrazovanje).

Pomoćnika detektiva iza kog ne stoji nerešen slučaj, Bouca, tumači mladi britanski glumac Tom Bejtman, koji je svoje glumačko umeće dokazao u filmu Ubistvo u Orijent ekspresu, kao i Da Vinčijevim demonima, ali i seriji Vašar taštine.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE