Obrenovac, 07.12.2023

PROSLAVA TITULE 2016/2017(FOTO,VIDEO)


Izvor: FK Rojkovac,Lokalne novine | Obrenovac, 07.06.2017.
BRAĆO I SESTRE, EVO ODGOVORA KAKO JE SVE TEKLO I KAKO JE FK ROJKOVAC PONOVO ZASIJAO NA FUDBALSKOM NEBU SRBIJE! KO JE ŠTA DAO I KO JE KOME PLjUNUO U KRIGLU....PROČITAJTE ! ! !

Foto:lokalnenovine.rs
Kao prvo želimo da se zahvalimo Vladi Republike Srbije koja je obezbedila autobus za šampionski defile kao i kintu za klopu i piće na proslavi koja je trajala duboko u noć, gde su rojkovčane zabavljale poznate estradne zvezde.

Veliko hvala srpskoj majci Svetlani Ražnatović koja je napravila bolju atmosferu nego one godine na Marakani. Nastupili su i Aco Pejović, Dragana Mirković i naravno Džej. Sva ova slika ne bi otišla u svet, da naši prijatelji iz ruske dume nisu obezbedili dronove i satelite iz kojih je sve snimano. Hvala Vladimire, hvala Lavrov, šaljemo ćaletovu dunju izjutra.

Na iznenađenje svih pojavio se i Stiven Sigal koji je izleteo iz Čukuljine kafane i dobacio gajbu piva na bus. Zažmurila je na sve to BIA, koja je lično radila obezbeđenje šampionima. Snajperisti su bili na krovovima, jer bilo je saznanja da je banda iz čardaka spremala neki trstenički ovaj teroristički napad. Ali prasci nisu prošli tablu, bilo je sve minirano.

A kako da se ne zahvalimo i HUGU i BOSU na divnim šampionskim majicama u kojima smo paradirali gradom. Dok smo ulazili u naselje, plejboj zečice koje je poslao lično Hju Hefner mahale su i bacale se pod autobus. Nijedna nije stradala (od autobusa).

Kako smo polako stizali u centar naselja, prepoznatljiv zvuk duvačkog orkestra Dejana Petrovića čekao nas je sa još stotine hiljada Rojkovčana. ''Kakva Guča, kakaav Bir Fest'' reče Dejan, i zasvira Tebi moja mazo!

Hteo je i Novak Đoković da nam se obrati preko video bima kao onda na mitingu, al reko ko će da se cima još i to da kači. Izvini Nole, pusti poruku na mejl, pa svrati. Redakcije RTS a , Prve, Studija B nisu mogle da prođu gužvu na kolubarskom mostu, a sa ovima sa zapada se nešto i ne ližemo. Neka cimaju Lokalne Novine i Kolašinca, braća su sve to uredno zabeležila.

Pao je i mrak, ceo svet je buljio u male ekrane, jer kažu da je to veče bilo finale lige šampiona, i eto dokaza da se naš kraj razlikuje od celog sveta- na Rojkovcu ni jedan TV nije bio upaljen. Al ajde da čestitamo Juventusu, zasluženo su uzeli pehar! 10..9..8..7...3...2..1.. a onda muk, zasijao je ceo kraj, gorelo je nebo. Baklji je bilo više nego brojeva na grčkom kinu, strobovi su pravili spektakl, zajedno sa vatrometom na kome nam zavide i ovi iz Burdž Kalife.

Leteli su dronovi sa ruskim zastavama, a Čoda se kune da je video i leteći tanjir. Pirotehniku je obezbedio Mića Lopov, ne znamo odakle. Pročitali smo u novinama sutradan da je stovarište Mirnoveca opustošeno.

Sve u svemu ovaj dan, pamtićemo do kraja života. Uzeli smo pehar, obradovali ceo kraj, zabavili ceo grad, a glas o nama daleko se čuo.

Kako bi rekla pesma koja se orila sa autobusa OOoo samo se zezaamoooo!

ŽIVEO ROJKOVAC I MAJKA SRBIJA!

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE