Obrenovac, 20.08.2022

ANA BRNABIĆ U POSETI OO SNS U OBRENOVCU


Izvor: Kurir.rs/Tanjug/Lokalne novine | Obrenovac, 01.08.2021.
'Nudimo dijalog i razumevanje'

Foto:facebook.com/milorad.grcic.7


Poverenica Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Ana Brnabić posetila je opštinski odbor u Obrenovcu, gde je razgovarala sa članovima o organizaciji rada i predstojećim aktivnostima, a iskoristila je i priliku da obiđe stranačke štandove i porazgovara sa sugrađanima...

"Danas su i Obrenovac i Beograd drugačiji, lepši, uređeniji, stabilniji. Ima još dosta posla pred nama, ali su rezultati vidiljivi na svakom koraku i zato su rezultati iz izbora u izbore sve bolji", rekla je Brnabić.

Ona je poručila funkcionerima i članovima beogradskih odbora da moraju dati svoj maksimum u radu kako bi građani u njihovoj sredini živeli bolje i naglasila da Srpska napredna stranka i predsednik Aleksandar Vučić vode odgovornu politiku i politiku mira za dobrobit svih građana.

"Nedelju koristim da obiđem odbore i porazgovaram sa našim građanima. Na terenu smo svaki dan, jer je ta direktna komunikacija okosnica politike Srpske napredne stranke i predsednika Vučića. Važno je da osluškujemo potrebe svojih komšija kako bi doprineli daljem napretku svoje opštine, razvoju Beograda i cele Srbije", navela je Brnabić.

Dodala je da uprkos tome što opozicija nudi nasilje i obračune sa političkim neistomišljenicima, Srpska napredna stranka nudi dijalog i razumevanje.

"Mi smo ovde zbog građana i samo uz njihovu podršku Beograd i Srbija mogu da idu napred", zaključila je Brnabić.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE