Obrenovac, 19.08.2022

PREDSTAVNICI KOALICIJE NADA PREDSTAVILI SVOJ PROGRAM


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 02.08.2021.
Pomirenje, dogovor, razvoj, kultura, sloboda...

Foto:Printscreen


Predstavnici Nacionalno demokratske alternative predstavili su svoj program gradjanima na Gradskom trgu. Re─Ź je o koaliciji koju su formrale DSS i Pokret obnove Kraljevine Srbije.

Predsednik GO POKS-a, Bo┼żidar Pavlovi─ç naglasio je da su osnovna na─Źela ovog pokreta porodi─Źne vrednosti i tradicija.

"Kao što i samo ime govori, osnovno na─Źelo je obnova Kraljevine Srbije. Upravo one Kraljevine koja je protivzakonito ukinuta nakon II Svetskog rata. Mi se borimo da vratimo i obnovimo Kraljevinu Srbiju. Potpisali smo koalicion sporazum sa DSS i u─Źestvova─çemo zajedno na predstoje─çim izborima. Ta koalicija se naziva NADA, odnosno Nacionalna demokratska alternativa." - rekao je Pavlovi─ç

NADA ─çe se, prema re─Źima Pavlovi─ça, zalagati za promenu politi─Źkog sistema, jer ovaj sistem ne funkcioniše.

"Smatramo da prestonica treba da bude mesto koje ─çe da povede ─Źitavu Srbiju ka demografskom, socijalnom, nacionalnom, kuturnom preporodu. Glavno na─Źelo takodje ─çe biti promena politi─Źkog sistema, da se gradona─Źelnik bira direktim izborom, da svako na listi stoji svojim imenom i prezimenom. Takodje, primarno je rešavanje problema birokratije i politi─Źkog zaposljavanja. Pove─ça─çemo socijalne fondove i bavi─çemo se zaštitom ┼żivotne sredine. Što se Obrenovca ti─Źe, postara─çemo se da se toplifikacija sprovede po ─Źitavom gradu i da se smanji zagadjenje koje prouzrokuje TENT.Obrenovac ima ozbiljne turisti─Źke potencijale koji nazalost nisu dovoljno promovisani, pa ni iskoriš─çeni. To treba promeniti i ozbiljno se posvetiti toj temi."- naglasio je Pavlovi─ç

Prostorije Nacionalno demokratske alternative nalaze se u ulici Kneza Miloša br. 10

"Svakodnevno nam prilazi sve ve─çi broj ljudi, jer prepoznaju ideologiju koju sledimo. Ono što je najbitnije, ljudi znaju da smo spremni da preuzmemo odgovornost, a to je po nama primarno u odnosu na vlast."

Opširnije o POKS-u : http://poks.rs/

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE