Obrenovac, 21.02.2024

PREDSEDNIK SRBIJE SE OBRAĆA NACIJI DANAS U 13 SATI


Izvor: Kurir.rs/Blic/Lokalne novine | Obrenovac, 24.04.2023.
Vučić će analizirati izbore na severu KiM

Foto:Kurir Televizija


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se danasnaciji i dati analizu izbora na severu Kosova i Metohije. Kako se saznaje, predsednik Vučić obratiće se sutra u 13 sati.

Podsetimo, na vanredne izbore u četiri opštine na severu KiM izašlo je 1.566 Albanaca i 13 Srba, izjavio je direktor Kancelarije za KiM Petar Petković. Petković je precizirao da su na severu Kosovske Mitrovice glasale dve osobe srpske nacionalnosti, u Leposaviću sedam, u Zvečanu četiri, a nijedna u Zubinom Potoku.

Ranije Vučić je naglasio da Srbi neće nikoga drugog ni da slušaju i ničijim tuđim interesima da služe, već da Srbi hoće da služe svojim interesima, i da hoće mir sa svima.

- Danas se održavaju izbori za okupacionog gaulajtera na severu Kosova i Metohije. Nameravaju da uspostave vlast onih koji ne mogu da dobiju ni jedan ili dva odsto glasova, koji ne žive na severu KIM. I za sve to tražili su naše odobrenje i našu saglasnost, a ja sa ponosom moram da vam kažem, da je do ovog trenutka izašlo svega nekoliko Srba, nisam preterao, svega nekoliko Srba u sve četiri opštine zajedno - rekao je Vučić na obeležavanju Dana žrtava genocida NDH u Jasenovcu i Donjoj Gradini.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE