Obrenovac, 25.02.2024

GDE SU I ŠTA RADE BIVŠI ČLANOVI VLADE?


Izvor: Kurir.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 06.12.2022.
Samo dvoje doskorašnjih ministara našli posao, a evo šta je sa Zoranom, Lončarom, Čomićkom

Foto:Damir Dervišagić


Samo dvoje dojučerašnjih ministara ima novo radno mesto, dok ostali još uvek čekaju neku novu priliku. Za sada su već počeli da rade bivši ministar policije Aleksandar Vulin, koji je imenovan za direktora Bezbednosno informativne agencije (BIA). On je na toj poziciji zamenio Bratislava Gašića koji je pak sada na čelu MUP-a.

I bivša ministarka privrede Anđelka Atanasković uveliko radi. Ona se naime vratila u kompaniju "Prva petoletka" kojom je i rukovodila pre nego što je sela u ministarsku fotelju.

S druge strane, nekadašnja ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović, kaže da za sada pravi planove, ali dodaje da i dalje ima radno mesto na fakultetu, te da se priprema za novi semestar koji počinje u februaru.

Nekadašnji ministar poljoprivrede Branislav Nedimović nema još uvek novi posao, iako se uveliko šuška da je jedan od najizvesnijih kandidata za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. No, za sada samo, reklo bi se, čeka funkciju.

Novo zaposlenje još uvek nema ni bivša ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, Gordana Čomić, kojoj se očito ni ne žuri da se uposli, pa je nedavno poručila da će o tome da razmišlja tek nakon predstojećih praznika.

Posao još uvek nije našla ni bivša ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović koja se, kako je rekla, posvetila stranačkim aktivnostima u Srpskoj naprednoj stranci.

Bez posla su još uvek i bivši ministar sporta i omladine Vanja Udovičić, bivši ministar zdravlja Zlatibor Lončar i bivši ministar odbrane Nebojša Stefanović.

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE