Obrenovac, 02.07.2022

REÅ ILI DA RADE


Izvor: nova.rs/Beta/Lokalne novine | Obrenovac, 07.06.2022.
Konstitutivna sednica Skupštine Beograda zakazana za subotu

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs


Predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević zakazao je konstitutivnu sednicu gradskog parlamenta za subotu, 11. jun, u 10 časova, saopšteno je iz Gradske uprave.

Na dnevnom redu sednice je izbor Verifikacionog odbora za potvrđivanje mandata i potvrđivanje mandata odbornika Skupštine Grada Beograda, izbor predsednika Skupštine Grada Beograda i izbor zamenika predsednika Skupštine Grada Beograda, navodi se u saopštenju.

Na sednici će se, kako se dodaje, odlučivati i o Predlogu rešenja o razrešenju sekretara Skupštine Grada Beograda, Predlogu rešenja o razrešenju zamenika sekretara Skupštine Grada Beograda, Predlogu rešenja o postavljenju sekretara Skupštine Grada Beograda, Predlogu rešenja o postavljenju zamenika sekretara Skupštine Grada Beograda, kao i o Predlogu rešenja o izboru članova administrativno – mandatne komisije.

Кonstitutivnom sednicom Skupštine grada, do izbora predsednika Skupštine, u skladu sa Zakonom o lokalnim izborima i Poslovnikom Skupštine grada Beograda, predsedavaće najstariji odbornik, stoji u saopštenju.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE