Obrenovac, 02.07.2022

KO TO NAMA NEMA PAMETNIJA POSLA?


Izvor: nova.rs/Tanjug/Lokalne novine | Obrenovac, 11.04.2022.
Beogradski izbori ponavljaju se na ─Źetiri bira─Źka mesta 16. aprila

Foto:Aleksandra Petrovi─ç/Nova.rs


Gradska izborna komisija usvojila je danas rešenje o ponavljanju izbora za odbornike Skupštine grada Beograda na ─Źetiri bira─Źka mesta u glavnom gradu Srbije koje ─çe se odr┼żati u subotu, 16. aprila, od 7.00 do 20 ─Źasova.

Izbori ─çe se ponoviti na bira─Źkom mestu broj 49 u Osnovnoj školi „Ivan Milutinovi─ç“ na Paliluli na kojem je rešenjem GIK-a utvr─Ĺeno da se rezultati glasanja ne mogu utvrditi.

Glasanje ─çe se ponoviti i na tri bira─Źka mesta na kojima je rešenjem Gradske izborne komisije poništeno glasanje.

Ta tri bira─Źka mesta su u osnovnoj školi „Filip Višnji─ç“, bira─Źko mesto broj 31, na Paliluli, zatim na bira─Źkom mestu broj 39 – MZ Terazije na opštini Stari grad i na bira─Źkom mestu broj 106 – Dom kulture Velika Moštanica, na Gradskoj opštini ─îukarica.

Ukupan broj bira─Źa na ta ─Źetiri bira─Źka mesta gde ─çe biti odr┼żano ponovljeno glasanje ostaje isti i iznosi 5.803 bira─Źa, a pojedina─Źno je na bira─Źkom mestu 49 na Paliluli 1.684 upisanih gra─Ĺana u bira─Źki spisak, na mestu 31 na Paliluli 2.087, na bira─Źkom mestu 39 na Starom gradu 643 i na bira─Źkom mestu broj 106 na ─îukarici 1.389.

Listi─çi na kojima ─çe gra─Ĺani zaokru┼żivati jednu od 12 lista bi─çe led sive boje što je, kako je rekao i predsednik GIK-a Zoran Luki─ç, najbli┼że beloj boji u kojoj je bio listi─ç za glasanje 3. aprila, a kontrolni listi─ç ─çe biti kajsija boje.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE