Obrenovac, 25.02.2024

SASTAJU SE 18. AVGUSTA


Izvor: Fonet/Nova.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 14.08.2022.
Sednica gradskog parlamenta zakazana za 18. avgust

Foto:Vesna Lali─ç/Nova.rs


Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijevi─ç zakazao je sednicu gradskog parlamenta za ─Źetvrtak, 18. avgust, na ─Źijem je dnevnom redu i predlog izmena odluke o javnom linijskom prevozu putnika u Beogradu.

Odbornici ─çe razmatrati i predloge rešenja o davanju saglasnosti na nacrte aneksa ugovora o javno-privatnom partnerstvu u obavljanju gradskog, prigradskog i lokalnog prevoza putnika na teritoriji Beograda.

Na dnevnom redu je Predlog odluke o na─Źinu i postupku dodele stambene podrške ratnim vojnim invalidima i porodicama palih boraca sticanjem svojine na stanu izgra─Ĺenog sredstvima donacije Vlade Japana, kao i izmene odluke o utvr─Ĺivanju kategorija korisnika koji pla─çaju subvencionisanu cenu komunalnih usluga.

Skupština grada ─çe odlu─Źivati i o izmeni rešenja o obrazovanju Gradskog štaba za vanredne situacije, te o davanju saglasnosti na odluku o izmeni i dopuni Statuta Javnog komunalnog preduze─ça Gradska ─Źisto─ça i promeni osniva─Źkog akta Ustanove socijalne zaštite Prihvatilište za odrasla i stara lica. Pred odbornicima ─çe se na─çi izveštaj o stanju bezbednosti saobra─çaja na teritoriji grada za 2021. godinu, Izveštaj o realizaciji lokalnog plana upravljanja otpadom za prošlu godinu i Izveštaj o radu Gradskog pravobranilaštva, tako─Ĺe za 2021. godinu.

U skra─çenom postupku sednice na─çi ─çe se predlozi rešenja o razrešenju i imenovanju v.d. direktora u jednom broju preduze─ça i ustanova ─Źiji je osniva─Ź grad, kao i predlozi rešenja o razrešenju i imenovanju ─Źlanova upravnih i nadzornih odbora i ─Źlanova školskih odbora.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE