Obrenovac, 02.07.2022

PONOÅ  PRAVI STRANKU?


Izvor: Kurir.rs/Blic/Lokalne novine | Obrenovac, 16.06.2022.
Budućim saradnicima poslao pismo: Ako ste zainteresovani, uključite se

Foto:Zorana Jevtić


Politička scena u Srbiji biće bogata za još jednog igrača - nekadašnji potpredsednik Narodne stranke i kandidat za predsednika na izborima održanim početkom aprila Zdravko Ponoš krenuo je u formiranje nove političke organizacije, saznaje Blic.

Na pitanje da li je tačno da je pokrenuo novu organuizaciju odgovorio je "jesam."

Ponoš je, prema pisanju lista, svima onima koje želi da vidi uz sebe poslao pismeno obaveštenje i pozvao ih da mu se priključe.

- Poštovani prijatelji, smatrao sam da je potrebno da vam se svima i lično obratim ovim putem i obavestim vas o dešavanjima koja nam predstoje. Sagledavajući situaciju u našoj zemlji i izazove koji se pred njom nalaze i na međunarodnom, a što je još bitnije, na unutrašnjem planu, odlučili smo da radimo na formiranju nove političke organizacije koja će se oslanjati na vrednosti i političke stavove koje sam zastupao tokom predsedničke kampanje. Pozivam vas da se angažujemo zajedno, kako bismo doprineli da Srbija bude bolje mesto za život - napisao je Ponoš.

Ako ste zainteresovani da se uključite u rad ovakve organizacije - dobro ste došli!, stoji u pozivu.

- Budite deo tima i sami izaberite kako i koliko biste želeli da se angažujete. Takođe vas pozivam da pošaljete predloge kako da našu organizaciju nazovemo. O svim daljim aktivnostima ćemo vas pravovremeno informisati. Još jednom se zahvaljujem na dosadašnjoj podršci i siguran sam da ćemo svi zajedno doprineti bržim i toliko potrebnim, temeljnim promenama našeg društva.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE