Obrenovac, 25.02.2024

OVO JE IMOVINA ZUKORLIĆEVOG I RASIMOVOG MINISTRA


Izvor: Kurir.rs/Radio Sto plus/Lokalne novine | Obrenovac, 22.11.2022.
Evo kolike su plate i koje nekretnine prijavili Edin Đerlek i Husein Memić

Foto:Instagram Printscreen


Agencija za sprečavanje korupcije objavila je podatke iz imovinskih karti koje su im dostavili nedavno izabrani ministri iz Novog Pazara, Husein Memić i Edin Đerlek, objavio je radio Sto plus.

Memić, ministar iz partije Rasima Ljajića, prijavio je da će, kao ministar turizma i omladine, zarađivati 124.089 dinara i da mu je to jedini prihod. Kako tvrdi, nema ušteđevinu.

On je naveo i vlasništvo nad poslovnim prostorom od 30 kvadrata i kućom od 35, za koje navodi da ih je sam izgradio, dok je kuću od 50 kvadrata nasledio. U svom vlasništvu ima automobil "audi a6 karavan" star šest godina, koji je kupio.

U prethodnoj imovinskoj karti, Memić je naveo platu od 90.232 dinara koju je primao kao direktor Kulturnog centra Novi Pazar, vlasništvo nad istim nekretninama, dok je, umesto "audija", vozio "folksvagen pasat" star sedam godina.

Đerlek iz SPP pokojnog Muamera Zukorlića će kao ministar bez portfelja zarađivati 121.089 dinara, a u imovinskoj karti naveo je još samo da ima ušteđevinu, kao i da ne poseduje nekretnine ili automobil u svom vlasništvu.

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE