Obrenovac, 14.06.2024

REPUBLIKA SRPSKA U SRBIJI UVEK IMA NA KOGA DA SE OSLONI


Izvor: Kurir.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 25.11.2022.
Snažna poruka Vučića posle sastanka sa Dodikom i Cvijanović

Foto:Printscreen/Instagram


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa novim predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i srpskim članom Predsedništva BiH Željkom Cvijanović, posle čega je na svom Instagram nalogu objavio snimak sa važnom porukom.

Vučić je istakao da su razgovarali o svim važnim projektima i da je dogovoreno da se još ove nedelje formira tim koji će činiti predstavnici Republike Srpek i Srbije.

"Konkretizovali smo ideju o izgradnju memorijalnog kompleksa u Donjoj Gradini. Spremni smo da uložimo desetine miliona evra, jer smatramo to jednom od najvažnijih stvari koje treba uraditi na teritoriji Republike Srpske. Dogovor je da Srbija u projektu učestvuje sa 80 odsto finansijskh sredstava", rekao je Vučić.

Dodao je da je bilo reči i o infrastrukturnim projektima, podsećajući da Srbija u značajnoj meri finansira projekat izgradne autoputa Rača-Bijeljina.

"Republika Srpska u Srbiji će uvek imati nekoga na koga mogu da se oslone, imaju poverenje, i ko će, koliko može, uvek pomoći na svaki mogući način", podvukao je Vučić.

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE