Obrenovac, 11.08.2022

U─îINITE DR┼ŻAVI


Izvor: N1/Beta/Lokalne novine | Obrenovac, 09.08.2021.
Stefanovi─ç: Dobrovoljno slu┼żenje vojnog roka ÔÇô patriotski ─Źin

Foto:Ministarstvo odbrane


Ministar odbrane Nebojša Stefanovi─ç izjavio je, nakon obilaska Centra za obuku kopnene vojske, da je "dobrovoljno slu┼żenje vojnog roka jedan patriotski ─Źin koji zna─Źi puno i za vojsku i za Srbiju", saopšteno je iz tog Ministarstva.

Stefanovi─ç je nakon prikaza obuke pešadije, artiljerije, oklopnih jedinica, in┼żenjerije, izvi─Ĺa─Źa i vojnih policajaca u krugu kasarne „General Pavle Juriši─ç Šturm“ u Po┼żarevcu, u ─Źemu su u─Źestvovali oni koji su se prijavili za dobrovoljno slu┼żenje vojnog roka, kao i polaznici kurseva za rezervne oficire i podoficire, izjavio da su svi u─Źesnici „pokazali visok nivo znanja i samopouzdanja“.

„Videla se i izuzetna uve┼żbanost i preciznost na terenu i nadamo se da ─çete se brzo priklju─Źiti jedinicama kao starešine. Naša zemlja napreduje i ekonomski ja─Źa i ima─çemo i još bolju opremu i naoru┼żanje i bolje plate za vojnike. Radi─çemo još ja─Źe na tome da svaki pripadnik Ministarstva odbrane i Vojske Srbije oseti i da dr┼żava brine o njemu i da je ponosna na njega“, rekao je Stefanovi─ç.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE