Obrenovac, 20.08.2022

NEMA USLOVA ?


Izvor: nova.rs/Gordana Petkovic/Lokalne novine | Obrenovac, 21.10.2021.
Ne davimo Beograd doneo odluku: U─Źestvujemo na predstoje─çim izborima

Foto:Ne davimo Beograd


Pokret Ne davimo Beograd doneo je na Skupštini pokreta odluku da u─Źestvuje na predstoje─çim izborima.

Odluka je doneta na ─Źetvrtoj Skupštini tog pokreta na kojoj se ─Źlanstvo velikom ve─çinom izjasnilo za u─Źeš─çe na izborima, navodi se u saopštenju.

Iako je u prethodnom periodu, kroz me─Ĺustrana─Źki dijalog pod pokroviteljstvom EU, ura─Ĺeno premalo da bi se unapredili izborni uslovi, odluka o u─Źeš─çu na izborima zasnovana je na velikoj ┼żelji gra─Ĺana da se suprotstave kriminalnom re┼żimu Srpske napredne stranke, navode iz pokreta.

Dodaju da su se, iako je odluka o u─Źeš─çu na izborima doneta danas, prethodnih meseci tehni─Źki spremali kao da na izbore izlaze.

Odluka je, kako ka┼żu, rezultirala nakon razgovora i okupljanja širom Beograda, na kojima su ─Źlanovi Ne davimo Beograd mogli da vide veliko poverenje i podršku koju im gra─Ĺani pokazuju, ali i ┼żelju da se nadomeste ogromne manipulacije izbornim procesom koje vrši SNS.

„Pokret je ve─ç uspeo i da okupi preko 750 kontrolora, a do odr┼żavanja izbora bi─çemo spremni da pokrijemo sva izborna mesta u Beogradu, u kojem postoje i najve─çe šanse da se smeni naprednja─Źka vlast“, ka┼żu u pokretu Ne davimo Beograd.

“Na ovaj va┼żan dan, na Dan odlobo─Ĺenja Beograda, doneli smo odluku da u─Źestvujemo na izborima. Uprkos neravnopravnim uslovima, smatramo da su gra─Ĺani našeg grada i dr┼żave spremni da se suprotstave kriminalnoj naprednja─Źkoj hobotnici i u tako neravnopravnim uslovima izborimo pobedu. Veliki nas posao ─Źeka, ali imamo razloga za optimizam, posebno u Beogradu. Oslobodi─çemo naš grad i zaustaviti sve štetne projekte kriminalne vlasti. Izbori─çemo se da Beograd bude dobar grad za sve”, poru─Źio je Dobrica Veselinovi─ç.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE