Obrenovac, 09.12.2021

PUPS IZABRAO NOVO RUKOVODSTVO


Izvor: Telegraf.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 11.12.2018.
Partija ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) je na sednici Glavnog odbora izabrala nove članove Predsedništva stranke

Foto:Printscreen
Đuro Perić imenovan je za zamenika predsednika PUPS-a, a novoizabrani potpredsednici partije su Stojan Bosić, Momčilo Vuksanović, Slobodan Veličković, Borisav Kovačević, Mira Petrović, Aco Petrović, Milena Čorilić i Moma Čolaković.

Za predsednika Izvršnog odbora PUPS-a imenovan je Miodrag Hadži Stošić, dok je novoizabrani predsednik pokrajinskog odbora stranke Miroslav Španović.

Predsednik PUPS-a Milan Krkobabić rekao je novinarima da je solidarnost osnovni imperativ delovanja te stranke u narednom periodu.

- To je solidarnost u najširem smislu reči. Solidarnost u sistemu penzijsko-invalidskog osiguranja, u zdravstvenom osiguranju i obrazovanju, ali i solidarnost u svakoj lokalnoj zajednici u Srbiji -kazao je Krkobabić.

Prema njegovim rečima, članovi PUPS-a žele da pronađu "minimum jedinstva koji sve ljude u zemlji drži i čini snažnijim".

Dodao je da je neophodno da svi ljudi u Srbiji dobiju jednak položaj i da imaju jednaka prava.

- Kula je Srbija, Kladovo je Srbija, Lučani su Srbija i Doljevac je Srbija. Svako od 4.700 mesta u Srbiji su Srbija - ukazao je Krkobabić.

Novoizabrani zamenik predsednika PUPS-a Đuro Perić kazao je da je ponosan što se kadrovska politika te partije stalno obnavlja jer jedino na taj način može da se bori sa političkom situacijom u zemlji.

- Penzioneri su sada dobili veliko poverenje u PUPS s obzirom na to da smo jedini koji su izašli sa konkretnim predlozima šta bi trebalo da se uradi u narednom periodu u penzionom sistemu Srbije - rekao je on.

Perić je podsetio da PUPS razvija i koncept zadrugarstva koji je "u Srbiji zapostavljen, iako je veoma značajan".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE