Obrenovac, 20.08.2022

PREDSTAVNICI POKS-A NA PROMOTIVNOM Å TANDU U OBRENOVCU(VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 30.03.2022.
Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije izlazi na izbore 3.aprila pod rednim brojem 11.

Foto:lokalnenovine.rs
Promotivnom štandu u Obrenovcu Patriotskog bloka za obnovu Kraljevine Srbije koji izlazi na beogradske i parlamentarne izbore pod rednim brojem 11, a na inicijativu predsednika Opštinskog odbora POKS Obrenovac Darka Despotovića prisustvovali su  kandidat za gradonačelnika Dr Borislav Antonijević,  predsednik GO Beograd Srpskog pokreta Dveri Radmila Vasić,  predsednik GO Beograd Pokreta obnove Kraljevine Srbije Božidar Pavlović i  doktor Branimir Nestorović koji je podržao listu.

Predsednik Opštinskog odbora POKS Obrenovac Darko Despotović rekao je da ovaj tim ljudi želi da vrati monarhiju kao državno uređenje.

- Podsećam vas samo da su najbogatije zemlje sveta Belgija, Holandija, zemlje Beneluksa, Velika Britanija, carevina Japan  kreljevine i monarhije tako da to uopšte nije nazadno uređenje, nego je čak napredno - rekao je Despotović.

 Izbornu listu "Patriotskog bloka za Kraljevinu Srbiju"  čine Srpski pokret Dveri, Pokret obnove Kraljevine Srbije i više drugih patriotskih organizacija.

Na listi su i predstavnici udruženja građana "Lekari i roditelji za nauku i etiku" i "Pravo na izbor", čiji će član dr Borislav Antonijević biti zajednički kandidat Patriotskog bloka za gradonačelnika Beograda, dok će prvi na listi kandidata za odbornike biti Radmila Vasić iz Dveri i Božidar Pavlović iz POKS-a.

 Predsednik GO Beograd Srpskog pokreta Dveri, Radmila Vasić, naglasila je da se Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije zalaže za porodicu na prvom mestu, a kao glavni zadatak navela je borbu protiv kriminala i korupcije kako u gradu i gradskoj kući, tako i u svim prigradskim opštinama.

- Zalažemo se za, pre svega, čist, uredan, lep grad u kome želimo da žive naša deca i naše porodice - rekla je Radmila Vasić.

Predsednik GO Beograd Pokreta obnove Kraljevine Srbije Božidar Pavlović  pozvao je gradjane Obrenovca da izadju na izbore i pruže podršku timu koji se nalazi na listi Patriotskog bloka, jer kako navodi, tim čine nova lica koja nikada nisu bila u politici i koja žele da urade samo najbolje za grad Beograd.

Doktor Branimir Nestorović koji je nedavno podržao koaliciju Dveri-POKS pozvao je sugrađane da izađu u nedelju u što većem broju na izbore i da glasaju za listu Patriotskog bloka za obnovu Kraljevine Srbije.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE